Timisoara

Cum alegem un adeziv pentru lemn in functie de calitatile oferite

Cum alegem un adeziv pentru lemn in functie de calitatile oferite

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Vizualizari
589

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Adezivul pentru lemn este un material auxiliar care ajuta la fixarea componentelor. Atunci cand alegem un adeziv lemn trebuie sa stim toate informatiile despre calitatea si avantajele acestuia pentru a sti cu exactitate daca se preteaza pentru produsul nostru. Rolul principal al unui adeziv lemn este de a imbina sau de a lipi partile componente ale unui obiect, accesoriu sau un produs finit. Calitatile unui adeziv lemn au in vedere rezistenta acestuia la temperaturile mari sau mici, dar si rezistenta la umiditate.

Cand avem nevoie de un adeziv chimic?


In zilele noastre adezivul lemn este un produs chimic: odata cu trecerea timpului si acesta a evoluat, chiar daca in trecut se foloseau adezivii naturali, deoarece era nevoie de o eficienta mult mai buna si cantitati care sa acopere cerintele de pe piata.

Exista o gama larga de adezivi specifici lemnului, asa cum sunt adezivii poliuretanici monocomponenti, adezivii PVAC, adezivii pe baza de copolimeri, adezivii pe baza de poliolefine, adezivii pe baza de dispersie de poliuretan pentru presele cu membrana si vacuum, dar si adezivii pentru lipirea parchetului. Atunci cand alegem un adeziv lemn trebuie sa stim la ce fel de provocari va fi supus in functie de locul aplasarii obiectului final, interior sau exterior. De aceea, trebuie sa stim ca adezivii lemn se impart in patru mari categorii.

O prima categorie este D1, specifica pentru imbinarea unor piese de lemn de esenta moale care vor fi folosite intr-un mediu ferit de umiditate, in interior. A doua categorie, D2, care este specifica pentru imbinarile oricarui tip de lemn daca acesta este ferit de umiditate. Categoria D3 se refera la acele obiecte, constructii care se afla intr-un mediu exterior insa unde exista o clima blanda, dar si pentru cele din interior care sunt nu sunt ferite de umiditate (specific pentru a imbina scari, usi sau ferestre).

Si ultima categorie D4, care este specifica unor imbinari care trebuie sa faca fata unor situatii de umiditate ridicata. Spre exemplu este potrivit pentru bai si bucatarii unde umiditatea este crescuta, dar si pentru gradina, acesta fiind un mediu exterior. Este potrivit pentru mobilierul din lemn masiv sau cel stratificat. Adezivul pentru lemn este potrivit pentru usi, ferestre, panouri, infolierea unor profile MDF, pentru montarea parchetului, incleierea canturilor, dar si multe altele.

De unde poti comanda adeziv lemn de calitate?


Compania Klebrom este specializata in producerea si comercializarea produselor de tipul adezivilor, lacurilor si foliilor. Klebrom este o companie care se bazeaza pe calitatea produselor pe care le furnizeaza, astfel ca toti clientii care au colaborat cu aceasta companie au fost multumiti de produsele respective. Datorita experientei lor si a clientilor multumiti au reusit de fiecare data sa evolueze si sa aduca pe piata produse revolutionare. Toate produsele pe care aceasta companie le produse si le vinde sunt analizate si testate de catre specialisti care le-au avizat, reusind sa indeplineasca standardele de calitate si de siguranta.

Pentru ca in zilele noastre este foarte simplu sa facem cumparaturi online, vom putea achizitiona si adeziv lemn din confortul casei noastre. Pentru plasarea unei comenzi trebuie sa accesam pagina web a companiei, klebrom.ro, unde puteam sa gasim mai multe informatii referitoare la produsele pe care le comercializeaza.

In sectiunea comanda exista un formular pentru plasarea comenzilor pe care trebuie sa il completam cu datele personale pentru ca mai apoi sa fim contactati de catre un consultant. De asemenea, putem contacta compania la numarul de telefon 0726159136 sau la adresa de email office@klebrom.ro

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389