Timisoara

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro

Cum alegem un bodyguard potrivit?

Cum alegem un bodyguard potrivit?

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
770

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Datorită situației sociale instabile din punct de vedere al siguranței persoanale și generale în care ne aflăm momentan, din ce în ce mai mulți oameni apelează la serviciile unui bodyguard pentru protecția personală și a familiei. Odată cu creșterea ratei violențelor la nivel global și pe plan național, un bodyguard a devenit, dintr-o necesitate a vedetelor și oamenilor politici, o alegere a oamenilor simpli îngrijorați de siguranța de zi cu zi.

Care sunt, însă, caracteristicile pe care trebuie să le aibă un bodyguard astfel încât să îl considerăm competent și potrivit pentru a-i încredința siguranța noastră și a familiei?

  1. Mărimea – un bodyguard trebuie să impună frică, respect, forță și să domine orice încăpere. În același timp, acesta trebuie să fie discret și să își facă simțită prezența doar în momentele de maximă necesitate, atunci când situația devine critică, să prevină un atac sau să rezolve situația.
  2. Intuiție – chiar dacă bodyguarzii sunt antrenați să simtă pericolul și să fie gata să prevină orice situație neplăcută, intuiția este un avantaj demn de luat în calcul.
  3. Blândețe și autocontrol – chiar dacă bodyguard-ul este, prin definiție, un om dur și puternic, trebuie luat în calcul și faptul că acesta va sta în preajma familiei dumneavoastră mare parte din timp. Din acest motiv bodyguard-ul potrivit trebuie să știe când să renunțe la masca de ”gladiator” și să se poarte delicat cu membri familiei și invitații care de multe ori pot fi chiar copii.
  4. Spirit de observație – un bun bodyguard trebuie să scaneze permanent împrejurimile și să fie pregătit să preîntâmpine orice situație. De cele mai multe ori evitarea unui conflict este cea mai bună decizie. Acest lucru nu înseamnă că, în cazul în care o situație sau un atac degenerează, bodyguard-ul dumneavoastră nu va interveni. El trebuie să fie pregătit pentru orice situație, dar mai cu seamă să prevină decât să gestioneze un eveniment neplăcut.

Atunci când vă decideți să vă angajați o gardă de corp fiți foarte atent și studiați bine persoana căreia firma de securitate dorește să îi încredințeze siguranța dumneavoastră și a familiei. Nu acceptați un bodyguard decât în situația în care considerați că puteți avea 100% încredere în el, că vă inspiră forță și siguranță și că este un om capabil să se ocupe într-adevăr de responsabilitățile pe care i le veți încredința. Nu este suficient să alegeți cel mai mare om din punct de vedere fizic, trebuie să vă asigurați că este și bine instruit în domeniul siguranței. Bodyguarzi profesioniști, pregătiți și bine antrenați pentru orice situație pot fi găsiți aici http://london-escorts-company.co.uk/.

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro