Timisoara

Cum alegi accesoriile potrivite pentru telefonul tău? 6 sfaturi

Cum alegi accesoriile potrivite pentru telefonul tău? 6 sfaturi

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 3 luni si 3 zile
Vizualizari
238

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Telefonul mobil este dispozitivul pe care-l ai mereu cu tine și care te ajută să păstrezi legătura cu cei dragi, să ajungi rapid la o destinație sau să navighezi pe internet pentru divertisment sau în căutarea unor informații necesare. În era tehnologiei, smartphone-urile au devenit indispensabile, iar pentru ele există tot felul de accesorii utile, de la huse de protecție și până la căști sau boxe portabile compatibile.

Alege dintr-o gamă variată de accesorii de telefoane mobile pe cele care se potrivesc activităților și pasiunilor tale. Iată câteva sfaturi și sugestii în acest sens:

Cumpără o husă de calitate care să-ți protejeze telefonul

Primul accesoriu care trebuie achiziționat imediat ce ți-ai luat un telefon mobil este husa care îl ferește de eventuale zgârieturi atunci când îl porți în buzunar sau în geantă. De asemenea, o folie de sticlă pe ecran îl poate proteja de un posibil impact. În cazul în care știi că există posibilitatea să-l scapi și să se spargă, aceste două accesorii sunt obligatorii pentru smartphone-ul tău. Fie că optezi pentru o husă din piele, silicon sau din plastic, asigură-te că este de calitate. Altfel, riști ca telefonul să se deterioreze la colțuri.

Îl folosești ca GPS? Optează pentru un suport pentru mașină

Unul dintre marile avantaje ale internetului pe telefoanele mobile îl reprezintă GPS-ul. Oriunde te-ai afla, în țară sau în străinătate, poți folosi navigația pentru a ajunge într-un anume loc. Dacă mergi des cu mașina și utilizezi astfel de aplicații, alege un suport auto. Găsești numeroase variante, cu magnet, cu rotație 360 de grade, care se prinde pe bord sau pe geamul mașinii. Scopul său e să-ți fie la îndemână și să poți vizualiza ușor hărțile și indicațiile GPS-ului.

Pasionat de două roți?

Investește într-un accesoriu pentru ghidon Adori drumețiile cu bicicleta în natură sau prin oraș sau ești pasionat de două roți, iar motocicleta este mijlocul tău de transport favorit? Atunci ai nevoie de un accesoriu pentru ghidon în care să-ți poți ține în siguranță telefonul mobil. Suporturile speciale pentru bicicletă sau motocicletă au o articulație care se răsucește și se rotește la 360 de grade, astfel încât să poți vizualiza dispozitivul pe orizontală sau pe verticală. Acest accesoriu este ideal de utilizat chiar și la temperaturi extreme, în zilele călduroase de vară sau iarnă, atunci când gradele din termometre scad simțitor. Față de cele auto, acestea au cleme mult mai mari și țin în siguranță dispozitivul, fără a-l deteriora sau zgâria.

Ia-ți un card de memorie dacă ești pasionat de fotografii

Extinderea memoriei telefonului mobil se poate face simplu cu un card. Dacă ai un dispozitiv care permite introducerea unui astfel de accesoriu, îți poți stoca în siguranță fișierele, fotografiile și clipurile video pe el. Îl găsești cu 64, 128 sau 256 GB.

Optează pentru un suport de mână în care să ții telefonul când faci jogging


Pentru pasionații de jogging, accesoriu ideal ca fi suportul care se prinde pe braț sau la încheietura mâinii. Astfel, îți vei păstra telefonul în siguranță atunci când alergi și, în plus, vei putea asculta muzică în căști sau răspunde unui apel.

Folosește căști atunci când ești la volan

Și căștile sunt un accesoriu esențial, mai ales când ești la volan și este interzis prin lege să folosești telefonul mobil fără un dispozitiv “hands free”. Ai varianta să le utilizezi pe cele care vin în pachetul smartphone-ului sau să optezi pentru unele fără fir, care se conectează prin bluetooth.

Alege accesorii compatibile cu telefonul tău mobil și care au legătură cu activitățile tale zilnice sau cu hobby-urile tale. Investește în calitatea produselor pe care le cumperi, astfel încât să fie durabile și rezistente.


Sursa foto: pixabay.com/ro/photos/oameni-om-tip-iphone-accesorii-2562220/