Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Cum deschizi un cont la PublicWin?

Cum deschizi un cont la PublicWin?

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 3 ani si 4 luni
Vizualizari
957

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

PublicWin este una dintre casele de pariuri din România care nu dispune de o agenție stradală și se focusează exclusiv pe mediul online. Deși până în anul 2018 ei au avut mai multe agenții stradale, din cauza unor neregularități sediile lor au fost suspendate pentru 30 de zile. După expirarea suspendării, managerii casei de pariuri au decis să nu mai deschidă agențiile și să se orienteze, în mod expres, în mediul online. Așa a ajuns PublicWin să activeze exclusiv în mediul online și, drept urmare, datorită investițiilor masive, compania a ajuns printre cele mai îndrăgite din România.

Care e procesul de înscriere la PublicWin

Este foarte simplu procesul de creare cont la PublicWin, acesta fiind foarte similar cu cel al competiției. În partea din dreapta – sus a ecranului apăsați pe butonul care scrie „Înregistrează-te acum!” și se va deschide o nouă fereastră unde va trebui să completați câmpurile cu datele voastre personale.

Primul câmp cere un ID utilizator, pe care îl veți folosi de fiecare dată când vă veți conecta la contul vostru. După aceea va trebui să introduceți o parolă și o adresă de email, amândouă trebuind să fie repetate în partea adiacentă din dreapta. Următorul câmp necesită o întrebare de siguranță, de obicei numele unuia dintre părinți, răspunsul fiind completat în partea din dreapta. Acesta este prima parte a înregistrării și este finalizată cu o verificare anti - robot.

Partea a 2-a cuprinde toate detaliile personale. Alegem sexul clientului (masculin sau feminin), introducem prenumele, mai apoi numele. Următoarea parte necesită introducerea dății de naștere și a adresei complete (strada, numărul ei și codul poștal). Mai apoi, alegeți țara (va fi întotdeauna România) și orașul de reședință.

Va trebui să introduceți vostru numărul de telefon mobil și să confirmați că sunteți cetățean român și că aveți rezidența în România. Ultimii pași sunt reprezentați de introducerea CNP-ului și să bifați căsuța în care confirmați că aveți 18 ani și că sunteți de acord cu toți termenii și condițiile generale. Mai aveți șansa să vă abonați la un serviciu, unde veți primi pe email oferte și vă vor fi distribuite alte informații importante.

Cine poate să facă cont la PublicWin

Oricine este rezident, are domiciliul în România și are cel puțin 18 ani poate să își deschidă cont la PublicWin. Cu toate acestea, este bine de știut că nu aveți voie să vă deschideți mai multe conturi. Dacă ați uitat detaliile unui cont pe care deja l-ați deschis, apăsați pe conectare, apoi pe „Ți-ai uitat parola?” și urmați pașii următori.

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro