Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Giroc

Euroinstal Giroc - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro

Cum integrezi aparatele electrocasnice în stilul de amenajare interioară?

Cum integrezi aparatele electrocasnice în stilul de amenajare interioară?

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
369

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

A devenit aproape imposibil să ne imaginăm viața noastră de zi cu zi fără electrocasnice. Totuși, există pericolul ca multitudinea de dispozitive să ajungă să încarce prea mult spațiul. Cum îmbinăm utilul și plăcutul pentru a beneficia de o amenajare interioară echilibrată? Află din cele ce urmează câteva principii de bază!

Optează pentru electrocasnice ce pot fi incorporabile

Electrocasnicele incorporabile vor ocupa mult mai puțin spațiu și în același timp vor fi mult mai ușor de integrat în designul general, deoarece devin propriu zis o parte a acestuia. Mai ales când vorbim despre bucătărie spațiul este foarte important. Ca să nu mai menționăm și eforturile reduse în ceea ce privește curățenia, atunci când optezi pentru electrocasnice incorporabile.

Nu lăsa cablurile la vedere


Atunci când instalezi un număr mare de dispozitive care funcționează pe baza curentului electric, invariabil te vei confrunta și cu un număr mare de fire. Lăsate la vedere acestea vor fi deosebit de inestetice și vor distrage de cele mai multe ori atenția de la designul general al unei camere. Desigur, aici nu vorbim doar despre clasicele cabluri de alimentare, ci și cele care înlesnesc conexiunea la internet.

Pe lângă aspectul inestetic, mai apare o problemă: acestea te vor încurca inclusiv la curățenie și pot fi cauza accidentelor, mai ales dacă traversează camera. Pentru a masca aceste fire ai mai multe opțiuni. De pildă, vei putea folosi canalele de cabluri sau le poți prinde cu bandă adezivă sau sigilii de partea din spate a mobilierului. Atât mobilierul, cât și accesoriile sau decorațiunile pot fi folosite pentru a masca în mod eficient și estetic diversele cabluri de prin casă.

Depozitează electrocasnicele pe care nu le folosești în mod curent


De câte ori ai fost în vizită și ai găsit un aspirator în mijlocul camerei de oaspeți? Deși majoritatea electrocasnicelor sunt deosebit de utile, astea nu înseamnă că trebuie să fie mereu la vedere, eventual rezemate de un perete. Gândește spații speciale de depozitare pentru obiecte precum uscătorul de păr, mixerul sau aspiratorul tău și eliberează spații speciale în bucătărie pentru, să zicem, cuptorul cu microunde. De exemplu, acesta poate fi depozitat într-un dulăpior la care să ai acces ușor.

Desigur, există și aparatură care nu poate fi depozitată sau ascunsă, iar aici ne referim la aparatul de aer condiționat. Deși nu este un electrocasnic în adevăratul sens al cuvântului, existența lui în orice casă sau apartament a devenit din ce în ce mai frecventă. Pentru a te asigura că astfel de obiecte necesare se încadrează în designul general al unei încăperi, alege aparate de aer conditionat cu design inovator.

Achiziționează exclusiv aparatură care se potrivește cu decorul deja existent

Ultimul sfat pe care ți-l putem oferi este unul de bun simț, dar extrem de important. Poate părea puțin ciudat să iei în calcul inclusiv aspectul, culoarea sau tipul de design al unui aparat, nu doar calitatea sau funcțiile acestuia, dar pe termen lung acest proces va fi unul cu care te vei obișnui. În caz contrar vei avea o colecție pestriță de electrocasnice și un design în cel mai bun caz eclectic. N-ar strica să achiziționezi electrocasnice din aceeași gamă sau de la același producător dacă vrei să dai senzația unui spațiu unitar. Cere recomandări și de la vânzători, anumite obiecte putând fi cumpărate împreună la un preț mai convenabil.

Urmează toate aceste sfaturi și căminul tău va arăta în scurt timp mult mai armonios!

Sursa foto: pexels.com/photo/interior-of-modern-kitchen-with-furniture-and-electric-devices-6636288/

Filtre articol

Categorie articol: Amenajari

Anunt Diamant Euroinstal - Sever Bocu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice
https://euro-instal.ro