Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Cum integrezi în livingul tău o măsuță de cafea

Cum integrezi în livingul tău o măsuță de cafea

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Apartine de
DWF
Vizualizari
466

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

O măsuță pentru cafea este o piesă de mobilier indispensabilă pentru camera de zi. Începând cu rolul ei dedicat, de a păstra ceștile de cafea sau paharele cu apă și terminând cu confortul de avea un loc unde să-ți ții picioarele, măsuța de cafea îndeplinește o mulțime de funcționalități, de care este păcat să te lipsești.

Indiferent dacă este vorba despre un spațiu mic, găzduit într-un apartament de 2-3 camere, o măsuță de cafea poate fi foarte ușor integrată dacă se respectă câteva reguli. Există multe modele de mese de cafea pentru living, astfel încât alegerea finală poate fi extrem de fericită. Distanța dintre masa de cafea și canapea trebuie să fie de aproximativ 30 de cm, astfel încât să poți avea suficient spațiu pentru a te putea așeza confortabil și a-ți ține picioarele, dar să te și poți apleca să iei o revistă ori să bei o gură de apă.

Înălțimea unei măsuțe de cafea poate varia foarte mult în funcție de model, însă ar trebui să se situeze undeva în jurul înălțimii canapelei sau fotoliilor de lângă ea. Dacă masa de cafea va fi prea înaltă sau prea scundă, pe lângă faptul că va fi incomod de folosit, va strica și aspectul general al camerei. Echilibrul dintre piesele de mobilier care sunt amplasate într-o cameră este foarte important pentru menținerea unei stări de confort generale.

Măsuțele rotunde pot fi puțin mai dificil de integrat, deoarece depind foarte mult de spațiul pe care îl ai la dispoziție. Ideal ar fi să aranjezi obiectele de pe masă, într-o formă triunghiulară. Astfel, poți alege pentru decorare o mică vază cu flori, un teanc de reviste interesante și o tavă cu ceștile de cafea. Prea multe obiecte pătrate sau dreptunghiulare așezate pe o suprafață rotundă, pot induce iluzia de dezechilibru. În schimb, o varietate de forme geometrice, cum ar fi cercurile sau hexagoanele, realizate din obiectele de pe masă, vor ajuta ca suprafața mesei să aibă un aspect mai dinamic.

Dacă ai ales o măsuță pătrată, cea mai bună modalitate de amenajare presupune să împarți suprafața în patru cadrane, fiecare dintre ele găzduind un aranjament diferit. Un teanc de cărți, un ghivechi cu o plantă decorativă, o bombonieră și tăvița cu ceștile de cafea, sunt un exemplu foarte bune despre cum ar trebui să procedezi. Alte obiecte interesante la care poți să apelezi sunt lumânările parfumate, decorațiuni vechi moștenire de familie, fotografii înrămate, toate acestea oferind o notă personală întregii camere. De asemenea, vor crea un joc de înălțimi, astfel încât masa nu va arăta plată și plictisitoare.

Toate obiectele mici sau care sunt prea numeroase și pot fi dificil păstrate în ordine, pot fi organizate foarte bine în tăvi sau farfurii elegante. Inclusiv telecomenzile, chibritul pentru lumânări, telefonul, pachetul de țigări sau cerceii cu perle, pot fi păstrate la îndemână pe măsuța de cafea, fără a crea dezordine și haos într-un spațiu care se dorește a fi elegant.

Unele mese au un design special realizat, astfel încât să integreze o tavă sertare ori alte spații de depozitare. Vei putea păstra astfel în permanență suprafața mesei liberă, pentru ca livingul să aibă un aer liniștitor, fără aglomerări de obiecte. Dacă ai multe obiecte pe care vrei să le ții la îndemână, lângă canapea, o masă cu tavă integrată este cea mai bună alegere. Pe măsură ce o umpli cu lucruri, asigură-te că nu devine prea grea, astfel încât să nu poată fi mutată cu ușurință prin cameră. Mesele cu tăvi au designuri deosebite, ce includ culori și modele frumoase, astfel încât oferă oportunități unice de decorare.

Sursa foto: Vivre.ro

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro