Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul Liviu Rebreanu

Euroinstal Timisoara - Bulevardul Liviu Rebreanu
https://euro-instal.ro

Cum isi asigura turistii sarbatori fara griji - metoda rent a car si ce trebuie sa stie despre asta

Cum isi asigura turistii sarbatori fara griji – metoda rent a car si ce trebuie sa stie despre asta

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 11 luni si 3 zile
Vizualizari
974

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Perioada sarbatorilor aduna destul de multe griji si cheltuieli pentru oricine, incat la acest context sa se mai adauga si preocuparea pentru un mijloc de transport. Fie ca este vorba de un drum pana la petrecerea de sarbatori, de prezentarea eleganta, de o masina si sofer de asemenea, ideea de serviciu rent a car reprezinta o alegere optima.

Daca la primul gand, inchirierea unei masini pare un moft, in fapt realitatea si aspectul practic demonstreaza ca o masina este o necesitate. Asadar, nu intarzie sa apara interesul pentru agentiile de profil. In ajutorul clientilor vin cei cu experienta in domeniu care stiu ca poate fi destul de confuza alegerea masinii de inchiriat.

Fara grija reviziilor, taxelor, asigurarilor


O masina inchiriata este desigur o varianta menita sa inlocuiasca clasice griji fata de masina. Orice sofer responsabil stie ca nu poate pleca la drum fara sa aiba toate actele ce demonstreaza plata asigurarilor in ordine, fara sa isi verifice masina. Sunt aspecte de minim interes pentru a putea parcurge traseul propus.

Mai ales pe timp de iarna intretinerea unei masini poate fi realmente o provocare, implicand numeroase plati si dotari. Incepe cu partea de anvelope de iarna, montaj si echilibrarea rotilor. Urmeaza uleiul, o vizita in service, nevoia de a alimenta strict cu un combustibil mai bun, mai scump, achizitia de lichid de parbriz de asemenea mai costisitor pentru ca este necesar sa fie imbunatatit in compozitie si sa nu inghete.

Pentru a pleca in alt oras, spre exemplu poate fi destul de costisitoare ideea de a pleca cu propria masina. Iata cum inchirierea este un substitut perfect. In alte cazuri este vorba despre cei care vin acasa de sarbatori, ajung in aeroport si isi dau seama ca ar fi mai eficienti si ar salva timp daca ar avea o masina disponibila dupa bunul plac. Din nou, inchirierea este chiar recomandata.

Cum se pot inchiria masini mai simplu si rapid


Serviciile de tip rent a car Cluj sau valabil in orice alt oras sunt mai rapide ca oricand. In mare parte se pot inlocui multe dintre proceduri, mutand operatiunea online. Este mai simplu pentru ambele parti si vine cu avantajul de a putea pleca, imediat sosit la locul stabilit, cu masina pentru care s-a optat.

Atentie insa, sunt prestatori de servicii de acest gen care percep taxe extra pentru rezervari, pentru plata cash, pentru anulari. Asadar, este de preferat ca cei interesati sa isi caute o agentie ce nu doar ca ofera sansa rezervarii online, ci nici sa o taxeze. Se intampla in cazul celor de la Rino Rent a Car, undenu se percepe taxa de predare/preluare in aeroportul din Cluj-Napoca sau pentru anularea unei rezervari costurile sunt zero.

De asemenea, conteaza momentul ales pentru inchiriere. Un avantaj il au agentiile cu sedii in aeroport. Astfel, masina dorita este disponibila de la sosirea in orasul cu pricina, urmand ca la incheierea sejurului, predarea sa avantajeze din nou, pana in ultima clipa. Nu in cele din urma, poate ca flexibilitatea de primire, respectiv predare reprezinta de asemenea un avantaj dorit. Asadar merita intrebat care este politica fiecarei agentii cu privire la aceste detalii.

Costuri


Din fericire, exista de toate pentru toti. Masina inchiriata poate avea in vedere bugetul fiecaruia astfel ca de la clasa de consum si pana la dotarile masinii se va tine cont de tot ce implica situatia. Masina poate fi de tip compacta precum variantele de Opel Corsa. Gama de lux nu este omisa nici ea.

Costurile difera in functie de masina si de perioada aleasa, putand avea un prag de inceput de la 19€ per zi. Pentru confortul oferit si posibilitatea de a stabili un program fara a depinde de tot felul de situatii sau de transportul de orice alt tip, regimul rent a car este unul avantajos si isi merita banii.

Trecuta deja pe lista multora privind necesitatea in perioada sarbatorilor mai ales, rent a car trebuie sa fie o optiune care sa includa avantaje de mobilitate, la preturi rezonabile. Pentru cei care sunt interesati de acest segment de servicii, Rino Rent A Car dispune si de oferte de sezon, de preturi promotionale, pachete de servicii ce se regasesc in cadrul paginii online.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306

Anunt Diamant ASA NST

ASA NST Timisoara - Produse si echipamente de protectie, Papetarie, Produse de curatenie, Produse food si non food, Etichete
https://asa-nst.ro