Timisoara

Cum poate afecta web-designul succesul unei afaceri online?

Cum poate afecta web-designul succesul unei afaceri online?

Detalii stire

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 3 ani si 2 saptamani
Apartine de
Agentia Fortin
Vizualizari
471

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Fiecare afacere, mica sau mare, are nevoie de un site profesional in prezent. Dar conceperea si dezvoltarea unui site poate fi intimidanta pentru atreprenorii fara experienta online.
Prin servicii web design, o afacere poate incepe sa construiasca si sa consolideze increderea publicului tinta si a clientilor. In acest articol vei afla despre cele mai importante beneficii pe care web design-ul le poate avea pentru afacerea ta.

Primele impresii sunt cele mai importante

Asigura-te ca prezenta brandului tau, a design-ului de pe site si a oricaror elemente care reprezinta compania ta sunt bine concepute. Daca design-ul este constituit cu simplitate si inlesneste o parcurgere usoara a continutului paginii web, aveti mai multe sanse de a transforma publicul tinta in clienti.
Este foarte important sa atrageti imediat atentia privitorului care va viziteaza site-ul. Culorile care nu se potrivesc, fonturile necorespunzatoare ca aspect si dimensiune, precum si navigatia dificila de-a lungul paginilor unui site sunt factori ce dauneaza in mediul online.

Un design bun contribuie la dezvoltarea increderii

Atunci cand navighezi un site bine alcatuit din punct de vedere vizual si structural impresia utilizatorului este placuta. In acest fel, in mintea vizitatorului se creeaza imediat o convingere ca in spatele site-ului respectiv se afla o marca de renume, sau cel putin o companie care stie sa se comporte pe piata. Nu este nevoie ca utilizatorul sa stie prea multe despre afacere sau produs ca sa isi faca o prima impresie buna.
Este foarte important ca publicul tinta sa dezvolte inca de la prima vizita un atasament emotional fata de brandul promovat. Asta va functiona ca un catalizator pentru vizitatori, indemnadu-i sa petreaca mai mult timp pe un site sau sa se intereseze in mai mare profunzime despre serviciile si produsele unei marci. In plus, daca site-ul este atragator din punct de vedere estetic, este usor de navigat si contine informatii clare, clientii se simt mai apreciati.

Designul bun este pretutindeni

Pe masura ce peisajul paginilor web evoluaeaza, design-ul de calitate devine un facto-cheie pentru toate intreprinderile, de la cele mai mici la gigantii de pe piata. Intreprinderile mari se bucura de o imagine iconica, hiperbolizata, in vreme ce brandurile mai putin cunoscute sunt in plina expansiune. In partea inferioara a acestui spectru se afla intreprinderile mici care au o strategie de marketing gresita: in loc sa cultive un brand solid, investind intr-o puternica vizibilitate online, cheltuiesc bani in publicitate cu valoare redusa.
Pentru intreprinderile mici care doresc sa die observate, web-designul de calitate nu mai este o componenta facultativa. Chiar si producatorii de hartie igienica si companiile care comercializeaza produse sanitare fac pasi repezi in perfectionarea imaginii si identitatii vizuale. Asa cum se poate observa si in cazul marilor companii de telefonie mobila, design-ul este un ingredient cheie pentru construirea unei baze de clienti fideli.

Web-designul atractiv influenteaza rezultatele cautarii Google

In ceea ce priveste prezenta online, neglijarea web-designului poate avea efecte drastice asupra rezultatelor afisate de motoarele de cautare. Un bun web-design va ridica in schimb pozitia site-ului in rezultatele cautarii si va genera mai multe vizite din partea utilizatorilor de Internet.
Este foarte important de precizat ca design-ul unui site influenteaza viteza de incarcare a paginilolor. O viteza lenta de incarcare este un semnal negativ pentru motorul de cautare, care va livra utilizatorilor alte site-uri in rezultatele cautarii dupa cuvinte cheie.

Site-urile care comercializeaza servicii si porduse trebuie sa fie usor navigabile si lizibile. Scopul numarul unu in web-design este de a face continutul mai usor de inteles pentru clienti. Design-ul inteligent nu este rezervat marilor afaceri, ci este un pas indispensabil in dezvoltarea oricarei afaceri care doreste sa concureze pe piata libera si sa atraga atentia asupra misiunii sale.

Cu cine sa faci web-design pentru site-ul tau?

Agentia Fortin este activa in domeniul marketingului online si al serviciilor complementare: de la web design la servicii SEO, programare web si identitate de brand, Fortin este o agentie cu experienta si expertiza in intregul spectru al marketingului online. Fortin are ca obiectiv dezvoltarea unor stategii de marketing integrate in beneficiul clientilor sai. Cu peste 500 de site-uri in protofoliu din 2015 pana in prezent, Fortin iti poate impartasi coordonatele pentru succesul online al afacerii tale. Acceseaza pagina de servicii Fortin si fii binevenit in prezentul marketingului online.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389