Timisoara

Cum protejezi interiorul mașinii: 5 metode eficiente

Cum protejezi interiorul mașinii: 5 metode eficiente

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Apartine de
DWF
Vizualizari
414

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Interiorul mașinii se poate deteriora la fel de ușor ca exteriorul - doar din cauza unor mici coliziuni deseori incontrolabile. Protejarea interiorului mașinii nu te ajută doar să-ți păstrezi mașina intactă, dar te scapă și de grija curățeniei, mai ales în zilele ploioase și noroioase.

Dacă vrei să protejezi interiorul mașinii de eventualele zgârieturi sau accidente, iată 5 metode eficiente pe care poți să le aplici începând de astăzi!

1. Folosește huse de protecție auto
Husele sunt concepute special pentru protejarea componentelor din interiorul mașinii și pentru păstrarea curățeniei. Acestea au ca scop principal protejarea scaunelor, volanului, mânerelor, etc. împotriva petelor, lichidelor sau unor zgârieturi neprevăzute. Alege o husă de protecție pentru scaunele auto de plastic cu utilizare unică deoarece îți asigură o bună dezinfecție în interiorul mașinii, mai ales că suntem într-o criză de sănătate globală.

2. Folosește un spray antimicrobian pentru prevenirea mucegaiului
Mucegaiul se poate dezvolta în interiorul autovehiculului tău din cauza umidității crescute și contactului aerului rece cu cel cald. Mucegaiul poate distruge funcționalitatea anumitor componente, dar creează și un mediu nesănătos pentru oameni. Spray-urile antimicrobiene sunt produse special pentru a îndepărta mucegaiul deja apărut la suprafață, dar și pentru a preveni reapariția acestuia.

3. Folosește covorașe pentru podea
Covorașele de podea sunt o modalitate excelentă de a-ți menține interiorul mașinii curat și protejat de eventualele neplăceri - noroi, nisip, pete de cafea, umezeală. Covorașele de podea sunt ușor de curățat după fiecare murdărie și sunt bune absorbante de umezeală, ceea ce este esențial pentru a evita mucegaiul. Poți folosi covorașe de podea în funcție de sezon sau poți alege un covoraș care se potrivește fiecărui anotimp și fenomenelor meteorologice ale acestora. În plus, le poți pune atât în față, în spate, cât și în portbagaj - mai ales dacă transporți frecvent diferite produse.

4. Curăță imediat după un incident neplăcut
Vărsarea cafelei în mașină sau a altor lichide și alimente care pătează sunt momente neprevăzute care trebuie remediate imediat. Folosește produse profesionale de curățare a petelor inestetice care deteriorează componentele mașinii, precum și un balsam pentru scaunele auto cu utilizare zilnică pentru a păstra suprafața acestora netedă și lucioasă.

5. Ferește-te să lași mașina în soare
Probabil știi că în momentul în care îți parchezi mașina direct în lumina și căldura soarelui, va fi greu să mai stai pe scaunul șoferului. Dar ceea ce nu îți dai seama este că acest fapt îți poate afecta interiorul mașinii pe termen lung. Razele soarelui pot estompa, decolora sau crăpa suprafața scaunelor sau bordului în timp, reducând semnificativ calitatea și valoarea vehiculului.

Un sfat în plus ar fi să eviți să mănânci alimente în mașină sau să consumi lichide fierbinți în timp ce conduci dacă vrei să îți menții interiorul curat și să-l protejezi de factorii care îl pot deteriora. Cel mai ușor este să te asiguri cu un set de elemente de protecție - huse, covorașe - pentru interiorul mașinii tale.

Sursa foto: shutterstock.com\1827990902.jpg