Timisoara

Cum recunoști cizmele UGG originale

Cum recunoști cizmele UGG originale

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Apartine de
DWF
Vizualizari
670

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dintre toate perechile de cizme ideale pentru sezonul rece, modelele UGG sunt printre cele mai populare. Cizmele UGG sunt purtate atât de către femei, cât și de către bărbați și reprezintă alegerea optimă atunci când temperaturile scad. Pentru că sunt prezente pe tot globul, cizmele UGG au fost replicate, motiv pentru care mii de fani ai acestor încălțări au fost păcăliți, pentru că nu au cumpărat produsele originale. Vrei să integrezi în ținutele tale de zi cu zi UGG-uri? Acestea sunt încălțări extrem de comode și versatile, care pot fi asortate cu orice articol din garderobă.

Vrei să identifici diferențele dintre cizmele UGG false și cele originale? Ține cont de sfaturile noastre, din articolul de mai jos!

Cusăturile

Primul lucru care te ajută să-ți dai seama dacă o pereche de cizme UGG este fake sunt cusăturile. Calitatea slabă a cusăturilor, care sunt gata să se desprindă, te ajută să depistezi la timp o pereche de UGG-uri false.
Perechile de cizme UGG originale au o cusătură trainică și o formă normală, fiind mai strânse în jurul gleznelor. În schimb, cizmele UGG fake sunt mai largi.

Eticheta

Eticheta trebuie verificată cu grijă, ca să-ți dai seama dacă ai de-a face cu o pereche de UGG-uri originale sau fake. Cizmele UGG originale sunt confecționate în China, SUA, Vietnam, Cambodia și Filipine, unde compania Deckers Outdoor Corporation deține numeroase sucursale. Din acest motiv, dacă pe eticheta cizmelor UGG vei vedea o eticheta care conține o altă zonă de proveniență a încălțămintei, cel mai probabil ai găsit un fake.

Trebuie să știi că pe majoritatea cizmelor UGG contrafăcute vei vedea scris pe eticheta Made în Australia, alături de simbolul de marcă înregistrată. Acordă atenție etichetei de la nivelul câlcăielor, care îți oferă primul indiciu despre autenticitatea cizmelor UGG.

Cutia

Produsele originale de brand vin ambalate într-o cutie rezistentă, din materiale de înaltă calitate, care nu se degradează ușor în timpul transportului. Mai mult, cizmele UGG originale sunt învelite într-un plastic dur, fiind inscripționat cu numele brandului. Un produs fake va veni ambalat într-un plastic casant, fără nicio inscripție.

Talpa

Talpa încălțămintei UGG reprezintă un alt indicator clar al autenticității acesteia. Cizmele UGG originale au talpă confecționată din cauciuc ferm și solid, dar flexibili. Au ca decorațiuni un soare pe talpă și un logo în centru, unde vei găsi numele brandului. Perechea de cizme fake nu are logo!

Blana din interior

Nu știi cum să depistezi rapid o pereche de UGG-uri fake? Uită-te atent la materialul din care sunt confecționate cizmele. Modelele originale sunt produse din piele de oaie, prevăzută cu două fețe: cea interioară este din lână, iar cea din exterior de piele tăbăcită. Perechile de cizme UGG fake se confecționează fie din materiale sintetice, fie din piele de bovine.

Broșura tipărită


Nu în ultimul rând, vei vedea dacă cizmele UGG sunt fake și cu ajutorul broșurii care conține informații despre îngrijirea încălțămintei. Această broșură va fi întotdeauna prezentă atunci când cumperi o pereche de UGG-uri originale, pe când cizmele fake conțin texte scanate, aproape ilizibile.

Vrei să achiziționezi o pereche de cizme UGG? Ține minte că pe piață există numeroase modele contrafăcute. Aceste încălțări fake nu au aceeași calitate și nici același design ca cizmele autentice. Ține cont de recomandările noastre și cumpără doar produse originale, de a căror purtare să te bucuri cât mai multe sezoane.

Sursa foto: pixabay.com/photos/boots-ugg-boots-winter-2639445/