Timisoara

Cum sa alegi o companie buna din domeniul transporturilor?

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 5 ani si 6 luni
Vizualizari
663

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Una din preocuparile majore a tuturor proprietarilor de marfuri care trebuie transportate este modul in care trebuie sa reduca banii cu logistica. Nu exista nici o indoiala ca industria de transport de marfa este in continua expansiune, fiind considerata chiar a fi coloana vertebrala a economiei mondiale. Transportul international de marfa dar si cel intern, este o componenta esentiala a dezvoltarii economice ca miscare a sarcinilor care joaca un rol important.

De regula, transporturile se marfa se fac pe cale rutiera, maritima, aeriana sau feroviara.

Serviciul de transport marfa este esential atat pentru industria usoara cat si pentru cea grea sa isi livreze materia prima si bunurile, de la intermediari si producatori catre comerciantii cu amanuntul si clientii finali.

Alegerea companiei de transport potrivite este esentiala pentru orice afacere. In cazul in care esti producator, distribuitor, comerciant cu ridicata sau comerciant cu amanuntul, trebuie sa iei in vedere modul in care produsele livrate ajung la momentul potrivit, la locul potrivit si la un pret accesibil. Eficienta distributiei determina in mare masura nu doar rentabilitatea ci si promisiunile facute de tine primitorilor de marfa.

O companie de transport are nevoie de un personal instruit pentru toate departamentele, cum ar fi ridicarea, manipularea, mutarea, livrarea, facturarea si asistenta pentru clienti. Indiferent de serviciile de transport de marfa oferite, o companie buna are nevoie sa foloseasca cele mai noi software- uri si tehnologii, inclusiv urmarirea prin GPS, astfel incat in timpul transportului de marfa sa poata fi identificate imediat intarzierile sau potentialele probleme aparute.

Orient SRL ofera servicii de inalta calitate atat pentru piata interna cat si pentru cea internationala, Europa sau Orientul Mijlociu si se concentreaza pe utilizarea de tehnologii avansate pentru a furniza sisteme de transport inteligente. Societatea ofera mai multe tipuri de vehicule de transport pentru a satisface orice nevoie. Toate mijloacele de transport sunt fiabile si inspectate regulat. Noua tehnologie faciliteaza durata transporturilor, aceasta fiind mult mai scurta si de asemenea se are in vedere utilizarea mai eficienta a combustibilului. Pentru aceasta companie, nici un transport nu este prea mic, prea mare sau prea greu.

Solutiile de transport sunt personalizate profesional pentru fiecare client in parte, astfel incat fiecare dintre ei sa fie niste clienti multumiti.
Orient poate transporta o varietate de marfuri, de la marfuri mici la utilaje grele, utilaje agricole, utilaje pentru constructii, agabaritice, produse chimice, piese auto, produse petroliere, produse industriale, etc.

De aproximativ trei decenii, Orient este furnizorul cel mai important din partea Moldovei, pe segmentul transporturilor de marfa internationale si interne, pe cale rutiera, maritima, feroviara si aeriana ce furnizeaza solutii eficiente de transport.

https://www.spedorient.com/