Timisoara

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii

Cum să alegi scoica auto pentru bebeluș

Cum să alegi scoica auto pentru bebeluș

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Apartine de
DWF
Vizualizari
299

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le faci atunci când devii părinte este te gândești la toate nevoile bebelușului. Amenajarea spațiului unde acesta va locui, căruciorul, pătuțul sau scaunul de masă sunt doar câteva din lucrurile la care te vei gândi să le achiziționezi pentru micuțul tău, Dar un aspect foarte important de care trebuie să ținem seama este cum îl transportăm pe micuț în siguranță.

Când vine vorba de călătoriile cu mașina, scoica auto reprezintă un mod sigur și confortabil de a transporta bebelușul, de aceea este important să știi cum să faci alegerea potrivită. De asemenea legea spune că bebelușul trebuie transportat doar în scaun auto atunci când călătorește cu mașina, inclusiv când vine de la maternitate. Așadar este indicat să aveți deja pregătită scoica auto chiar înainte de venirea pe lume a micuțului.

În primul rând, trebuie să vă asigurați că scoica auto este compatibilă cu mașina dvs. Dacă se poate, este bine să testați scaunul auto înainte de a-l cumpăra. Bebelușii mici trebuie obligatoriu transportați cu spatele la direcția de mers. Scoica auto se poate utiliza de la naștere și până la aproximativ 9 kg, dar sunt modele diferite, mai mici, în care copilul nu mai încape confortabil după o anumită greutate, sau chiar mai mari, până la 13 kg.

Scaunele auto pot fi omologate după două criterii:

  1. Greutatea copilului - standard vechi
  2. Înălțimea copilului - standard nou de omologare, numit i-size

Dacă doriți să cumpărați o scoică auto pentru copilul dumneavoastră, există câteva criterii importante pe care trebuie să le luați în considerare. Acestea sunt esențiale pentru a vă asigura că alegeți produsul potrivit pentru nevoile copilului dumneavoastră și că vă bucurați de toată călătoria.

1. Siguranță: Siguranța este cea mai importantă de luat în considerare atunci când cumpărați o scoică auto. Asigurați-vă că alegeți un model care oferă suficientă protecție în caz de accident. Cercetați standardele de siguranță și asigurați-vă că scoica auto respectă normele de siguranță adecvate.

2. Confort: Copilul dumneavoastră va petrece mult timp în scoica auto, așa că asigurați-vă că este confortabilă. Căutați modele care au materiale moi și suporturi de cap confortabile, precum și un spațiu suficient pentru a se întinde și a se odihni.

3. Ușurința de utilizare: Asigurați-vă că scoica auto este ușor de instalat și de utilizat. Căutați modele care vin cu instrucțiuni clare și ușor de urmărit, precum și caracteristici care ușurează utilizarea scoicii, cum ar fi sisteme de prindere rapide și mânere de transport. Este binevenit un cărucior 3 în 1, care are și scoica inclusă, deoarece aceasta se va instala foarte rapid atât pe suportul de cărucior, cât și în autoturism.

4. Dimensiunea și greutatea scoicii: Dimensiunile și greutatea scoicii auto sunt criterii importante. Asigurați-vă că produsul pe care îl alegeți se potrivește în mașină și că este ușor de transportat. Dacă este prea greoaie, scoica va fi greu de utilizat de proaspăta mămică.

5. Dimensiunea și greutatea copilului. Dimensiunea și greutatea scaunului auto trebuie să se potrivească cu dimensiunea și greutatea copilului. De asemenea, trebuie să verificați dacă există o centură de siguranță care să se potrivească copilului dvs, deoarece unele pot fi prea scurte pentru un copil mare, iar acesta nu va sta confortabil în scoică.

6. Dotări. Pentru unii părinți sunt extrem de importante caracteristicile scoicii auto, cum ar fi reglarea pe înălțime, ajustarea tetierei, sistem isofix, centură cu prindere în 5 puncte, copertină de soare integrată etc. Toate aceste caracteristici pot fi foarte importante atât pentru confortul, cât și pentru siguranța micuțului.

7. Preț: În cele din urmă, prețul va fi un factor important atunci când căutați o scoică auto. Există multe modele disponibile la diferite prețuri, așa că asigurați-vă că veți cumpăra ceea ce este potrivit pentru bugetul și nevoile dumneavoastră.

Ținând cont de aceste câteva criterii vă asigurați că alegeți produsul potrivit. Produsul pe care îl alegeți trebuie să fie sigur, confortabil, ușor de utilizat, să se potrivească în mașină și să se încadreze în buget. Recomandarea făcută de noi pentru a alege scoica auto pentru bebeluși este site-ul BestKids.ro, de unde poți achiziționa de asemenea tot ce ai nevoie pentru nou-născut, dar și pentru proaspăta mămică.

Sursa foto: mylovelybaby.com

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro