Timisoara

Cum să alegi un marsupiu ergonomic?

Cum să alegi un marsupiu ergonomic?

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 1 luna si 2 saptamani
Apartine de
Perspektive Vision
Vizualizari
81

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Ne dorim tot ce este mai bun pentru copiii noștri încă de la început, așa că de ce am începe cu un marsupiu care nu oferă suport pentru corpurile lor mici, în creștere și în curs de dezvoltare? Nu am face-o. Un marsupiu ergonomic este conceput pentru a ajuta atât mama, cât și copilul. Prin definiție, un marsupiu este un dispozitiv folosit pentru a transporta un sugar sau un copil mic pe corpul unui adult. Suporturile pentru corp sunt proiectate în diferite forme: fașe și suporturi moi structurate în față, spate sau șold.

Multe mame si tati se simt mai confortabil cu un marsupiu care are mai multa structura. Cu curele de umăr căptușite și catarame de siguranță, o husă frontală moale și structurată este ușor de fixat pe tine. De asemenea, este foarte versatil și poate suporta multă greutate. Aceste tipuri de marsupiu distribuie greutatea bebelușului mai uniform pe umerii și spatele îngrijitorului. Atunci când utilizați un marsupiu cu structură moale, cu trei sau patru poziții, trebuie reținut că poate fi necesar să utilizați o inserție pentru sugari până când copilul are un control puternic al capului și poate sta confortabil într-o poziție ghemuită în pungă.

Cum să alegi marsupiu ergonomic potrivit pentru tine și copilul tău


Întrebați prietenii dacă îl puteți împrumuta pe al lor pentru o încercare. De asemenea, este indicat să obțineți feedback de la diferitele magazine care vând acest tip de produs și, de asemenea, să citiți recenziile diverse și adesea foarte de încredere pe care le veți găsi pe site-urile de Internet. De asemenea, pentru a fi siguri ca poti returna marsupiu (intact, nepatat si in ambalajul original) daca este incomod sau nu este perfect pentru nevoile tale si ale bebelusului tau.

Marsupiu ergonomic pentru bebelusi trebuie sa fie echipat pentru a echilibra greutatea in mod uniform si pentru a nu pune mai multa presiune pe coloana vertebrala a copilului. Dar, de asemenea, trebuie să fie echipat pentru a nu cauza mai multă presiune asupra mamei sau tatălui decât este necesar. Desigur, marsupiul nu ar trebui să aducă o presiune excesivă asupra corpului tău. Din acest motiv, trebuie să cauți suporturi ușoare care să nu facă mai mult rău decât bine corpului tău.

Nu lăsați greutatea ușoară a marsupiului ergonomic să vă sperie și să vă gândiți că asta înseamnă că nu va putea susține greutatea bebelușului. In acest caz, lejeritatea nu este sinonima cu putina rezistenta si te asigur ca cu cat va fi mai usor si mai confortabil pentru tine va fi si pentru copilul tau. Evident ca va trebui sa verifici foarte bine cu ce materiale a fost realizat

Marsupiu ergonomic: cel mai bun


După ani de experiență dobândiți în domeniu - am doi copii - și după ce am auzit sute de păreri de la diverși prieteni sau le-am citit pe internet, trebuie să recunosc că marsupiul ergonomic este cu siguranță cea mai bună achiziție pe care am făcut-o.

Particularitățile marsupiului ergonomic pentru copii


Cu marsupiul ergonomic, îți poți transporta copilul de la zero la patru ani în patru poziții diferite:
  • Pe fata.
  • Pe spate.
  • Pe o parte
  • Într-o poziție frontală spre exterior.

Un marsupiu ergonomic ar trebui să fie confortabil pentru purtător și pentru copil. De fapt, marsupile ergonomice pentru bebelusi sunt realizate pentru a oferi cel mai bun suport pentru bebelusi si copii. Mai presus de toate acestea vor fi valabile pentru confortul purtătorului deoarece marsupiul a fost conceput astfel încât să poată distribui uniform greutatea copilului pentru a nu pune presiune inutilă asupra umerilor și asupra restului corpului. Ar trebui să aibă bretele căptușite și o curea largă care se fixează în talie.

In plus, un marsupiu ergonomic trebuie sa sustina copilul corect si in siguranta. Un marsupiu ergonomic sustine postura naturala a bebelusului si promoveaza dezvoltarea sanatoasa a soldului si a coloanei vertebrale. Datorită suportului poate susține de fapt șoldurile, coloana vertebrală și pelvisul copilului.

Copilul trebuie să stea într- o poziție M, în care fundul copilului este mai jos decât genunchii și șoldurile sunt deschise. Marsupiul ergonomic va susține picioarele bebelușului până la spatele genunchilor, astfel încât picioarele lui dolofane să nu atârne. Această poziție largă a piciorului promovează confortul copilului și dezvoltarea corectă a șoldului.

De asemenea, ar trebui să adaug că un marsupiu ergonomic vine cu un scaun confortabil care susține greutatea bebelușului tău. Bebelușul tău este susținut de fund și nu de picioare.