Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Cum să faci rost de bani atunci când ești student

Cum să faci rost de bani atunci când ești student

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 3 ani si 10 luni
Apartine de
Perspektive Vision
Vizualizari
511

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Viața de student este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase etape din viața noastră. Cu toate acestea, implică și unele costuri, nu chiar de neglijat. Nu poți apela non-stop la părinți, să mai împrumuți de la cunoștințe, și vine momentul în care trebuie să câștigi primii bani. Pare dificil? Nu, deloc, iar noi vom încerca să îți explicăm câteva metode a avea bani, chiar și atunci când ești student.

Bursa


Este metoda cea mai cunoscută de a obține niște foloase materiale, dar cu toate acestea nu mulți sunt cei care profită de ea. Chiar dacă nu este o sumă chiar atât de generoasă, te ajută enorm să simți că ai parte de acea independență pe care ți-o dorești. Dezavantajul este că trebuie să iei toate examenele cu note cât mai mari, așa că trebuie să înveți. Dar stai, nu despre asta este vorba în facultate?

Freelancer pe internet

Este un domeniu atât de vast și este chiar păcat să nu profiți și tu. Poți scrie articole pentru bloguri, descrieri de produse, poți să fii fotograf și să-ți vinzi pozele, crea site-uri și lista poate continua. Sau, dacă nu locuiești la cămin, poți încerca să obții bani lucrând ca model videochat. Mediul online este unul foarte ofertant și găsești multe posibilități de a face ceva bani, fără să îți neglijezi nici studiile. Evident, fiind la început, nu vei câștiga mulți bani, dar cu timpul… cine știe! Până atunci, îți faci un portofoliu și poți deveni chiar cunoscut în branșă!

Baby-sitter

Aici e domeniul fetelor, care pot în acest fel să facă rost de bani frumoși, fără prea multă bătaie de cap. Găsești numeroase astfel de anunțuri pe internet, prin ziare, și chiar prin cunoștințe.

Meditații

Dacă îți place foarte mult matematica, limba română, istoria, științele exacte, limbile străine, și cei cărora le-ai mai explicat câte ceva de-a lungul anilor au fost încântați de felul tău de a preda, atunci deja ai un mare avantaj: poți da un anunț că faci meditații în particular, și gata problema este rezolvată! Cu siguranță vei găsi clienți, mai ales dacă pentru început vei percepe și niște tarife mai mici, pentru că nu ai experiența necesară!

Cu câinii la plimbare

Nu, nu este deloc o ironie, ci un job din ce în ce mai popular în rândul studenților. Există multe persoane iubitoare de animale, dar care sunt foarte ocupate și nu au timp de ele. Prin urmare, dacă îți plac câinii, iar aceștia pur și simplu te adoră, poți încerca și tu această activitate, una care este destul de bine plătită. Găsești astfel de anunțuri prin ziare, sau chiar direct, mergând prin parcurile tematice.

Promoter

Un job destinat mai degrabă fetelor, deși în ultima vreme s-au mai văzut și ceva băieți prin zonă. Astfel, dacă arăți bine, adori să socializezi și ai nevoie de ceva bani pentru micile capricii, un job de promoter este perfect. Poți face promoții în marile sau micile magazine, într-un mall, chiar și pe stradă. Plata se face la oră, nu o sumă impresionantă, dar sunt ceva bani. Și, la final, multe dintre produsele pe care le-ai promovat îți rămân și ție, așa că ai parte de un nou avantaj.

Vinde cărțile vechi la anticariate

Ai multe cărți pe care le-ai citit și acum nu mai ai nevoie de ele? Sunt într-o stare bună? Atunci de ce să îți mai ocupi spațiul inutil cu ele, când poți face rost de bani alegând să le vinzi la cele câteva anticariate din oraș? Așa cum ți-au plăcut și ție, sau poate ai studiat de pe ele, se vor găsi și alții care să le aprecieze. De asemenea, le poți valorifica și în rândul colegilor. Posibilități există, trebuie doar să te preocupi de acest aspect.
De asemenea, poți proceda la fel și în cazul obiectelor mai vechi, de care nu mai are nimeni nevoie, dar care funcționează. Sunt mulți nostalgici care ar plăti bine pentru pick-up-ul sau mag-ul părinților, de exemplu. Discută cu ei acest aspect, și vezi ce reușești să faci așa.

Zilier

Nu trebuie să te gândești neapărat la un muncitor cu ziua în construcții sau agricultură. În orașele universitare sunt, cu siguranță, câteva firme mari, care le oferă studenților posibilitatea de a se angaja pe o perioadă determinată, pentru a presta anumite activități simple. Profită de această oportunitate, pentru că nu doar că vei primi bani pentru ceea ce faci, programul este lejer, dar poți învăța multe sau chiar te poți face remarcat în mod pozitiv, ceea ce ar putea însemna că ai putea să ai posibilitatea să semnezi un contract mai avantajos, sau să ai deja asigurat un loc de muncă la terminarea facultății. Dacă nu, măcar poți trece acest job în CV și iată cum ai căpătat experiența pe care o cer mulți angajatori! Sună chiar bine, nu-i așa?

Scrie lucrări de licență sau dizertație pentru alții

Unul dintre cele mai obișnuite job-uri pentru studenții cărora le place să studieze. Sumele de bani pe care le poți primi sunt destul de consistente, și vei căpăta tot mai multă încredere în tine. Dacă ești chiar bun la asta, vei ajunge să fii cunoscut, și mulți să apeleze la serviciile tale. Ai grijă doar să nu îți neglijezi nici propriile studii, și nici să nu te aglomerezi cu prea multe lucrări. Calitatea acestora va avea de suferit, la fel și veniturile tale.

Sondaje de opinie

Este extrem de ușor să găsești firme care se ocupă cu așa ceva, fie în mediul online sau fizic. Nu este deloc complicat, trebuie doar să ai ceva mai multă răbdare și să fii perseverent. Se plătește destul de bine și poate fi job-ul perfect pe perioada studenției.

Sursa foto: collegebasics.com

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro