Timisoara

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii

Cum să foloseşti extensiile de gene de la Savy pentru a arăta fascinant

Cum să foloseşti extensiile de gene de la Savy pentru a arăta fascinant

Detalii stiri

Categorie
Stiri infrumusetare
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
717

Voteaza & Distribuie

Prezentare stiri

Ochii sunt oglinda sufletului şi, dacă ştii cum să îi pui în evidenţă, poţi fii sigură că vei arăta fascinant. Extensiile de gene oferă o modalitate excelentă pentru a atrage atenţia asupra ochilor şi a da un plus de “wow” aspectului tău, iar la Savy vei găsi tot ce ai nevoie pentru a începe să le foloseşti. După ce ai achiziţionat toate materialele necesare şi ai învăţat cum să le foloseşti, poţi să fii sigură că aplicarea extensiilor de gene va dura doar câteva minute, dar îţi va asigura pentru întreaga zi un look atractiv, complimentat de bărbaţi şi invidiat de femei!

Alege extensiile de gene potrivite pentru forma ochilor

Este important să cunoşti ce formă au ochii tăi pentru a alege de la Savy extensiile de gene care ţi se potrivesc şi a le aplica adecvat. Ochii pot fi monolid, răsturnaţi, oblici, cu glugă, rotunzi sau migdalaţi şi pentru fiecare dintre aceştia există un tip de gene potrivit. Pentru ochii monolid vei dori un set de extensii de gene scurte, bogate la colţul exterior, pentru ochii răsturnaţi alege ceva care să creeze efectul ochilor de pisică, iar pentru cei cu glugă se potrivesc genele lungi mai bogate pe zona de deasupra pupilei. Dacă ai ochii rotunzi, alege extensii de gene ondulate, iar pentru cei migdalaţi te poţi simţi liberă să experimentezi orice fel de extensii pentru că toate te avantajează.

Etapele necesare pentru aplicarea extensiilor de gene

Indiferent de tipul de ochi şi de gene pe care le-ai ales, la aplicare se parcurg aceiaşi paşi:

Aplicare creion negru de ochi - pentru a ascunde baza extensiilor;

Se scot extensiile din cutie - cu atenţie pentru a nu deteriora firele de păr. Totodată, pentru a slăbi adezivul, se va rula uşor bandă cu vârful degetelor, începând de la colţul exterior.

Se modelează banda extensiilor - pentru a se potrivi mai bine cu linia naturală a genelor, timp de un minut, banda se înfăşoară cu atenţie pe deget sau pe un creion de machiaj.

Se măsoară lungimea extensiilor şi se taie - aşezând banda pe linia genelor naturale, dinspre interior spre colţul ochilor, se stabileşte dimensiunea optimă şi se taie surplusul cu o foarfecă adecvată. Pentru a evita ca ochii să pară că au colţurile căzute, banda se va tăia cu două - patru fire de gene mai scurtă faţă de linia naturală. Dacă vrei că aplicarea să fie mai uşoară, poţi tăia în sferturi banda cu extensiile de gene.

Se aplică adeziv pe banda extensiilor de gene - într-un strat uniform şi subţire şi se aşteaptă câteva secunde până devine lipicios.

Cu ajutorul unei pensete se aplică banda de-a lungul liniei genelor naturale. Se începe de la mijlocul benzii şi se continuă cu colţurile exterioare şi cele interioare. După fixare, se ciupesc uşor genele cu degetele pentru a amesteca firele naturale cu cele ale extensiilor.

Iată şi câteva sfaturi care te vor ajuta să aplici extensiile de gene ca un profesionist.

Ondulează genele şi aplică rimel

După aplicarea extensiilor foloseşte un ondulator de gene pentru a le da o formă curbă atractivă şi a le combina şi mai bine cu firele naturale. Este important că genele să fie curate, fără rimel sau lipici. După această operaţie poţi aplica rimelul care va amesteca şi mai bine firele din gene şi va crea un aspect perfect.

Alege un adeziv mat

Dacă vei alege un lipici cu finisaj strălucitor, linia genelor nu va mai fi bine pusă în evidenţă. De aceea, un adeziv mat pentru extensiile de gene este cea mai bună alegere. Totodată, după aplicarea adezivului nu uita să aştepţi câteva secunde pentru a se usca şi a deveni lipicios. Dacă vei aplica bandă cu extensia în timp ce lipiciul este umed, fixarea nu se va face adecvat şi genele false vor cădea.

Foloseşte corect oglindă


Când aplici extensii de gene este posibil să ai tendinţa de a privi direct în oglindă de perete. Va fi mai util să foloseşti o oglindă de mână şi să priveşti în jos. Astfel vei avea o imagine mai bună asupra liniei naturale a genelor de care trebuie să te apropii cât mai mult când aplici bandă cu gene false.

La Savy vei găsi toate accesoriile şi produsele necesare pentru a începe să îţi completezi look-ul cu extensii de gene! Toate sunt produse de calitate pe care te poţi baza, la preţuri foarte accesibile!

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/