Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

Cum sa iti cresti brand awareness-ul cu ajutorul unui studio de productie video?

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 4 ani si 9 luni
Vizualizari
611

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Unul dintre principalele obiective ale oricarei companii aflate la inceput de drum este cresterea brand awareness-ului. Acest termen, care se traduce prin “vizibilitatea brand-ului”, este una dintre putinele variabile cu care te poti inscrie in lupta cu concurenta, intr-un mediu de business suprasaturat. Cresterea brand awareness-ului poate crea un efect de ecou in mediul online, aducand trei avantaje importante:
  1. Consumatorii vor sti cine esti;
  2. Clientii vor face afaceri cu tine;
  3. Clientii vor spune si prietenilor despre afacerea ta.
Insa, inainte de a da startul unei campanii de brand awareness, va trebui sa iti delimitezi afacerea de altele asemanatoare, iar unul dintre cele mai bune moduri in care poti face asta este cu ajutorul unui studio de productie video.

Cu toate acestea, scopul final al brand awareness-ului nu este doar delimitarea de competitie, ci si generarea de venituri pentru companie. De aceea, trebuie sa iei in calcul ca investitia intr-o campanie de brand awareness cu ajutorul unui studio de productie video trebuie sa fie rentabila din punct de vedere financiar, iar vizibilitatea oferita sa fie cat mai ridicata.

Prin urmare, o campanie de brand awareness prin mijloace video ar trebui sa contina atat prezentari de produs, cat si reclame pentru retelele de socializare sau chiar videoclipuri pentru YouTube, o platforma cunoscuta de multi potentiali clienti.

Ce-ar fi daca ai produce aceste videoclipuri singur? In primul rand, calitatea va fi, in majoritatea cazurilor, inferioara clipurilor produse de un studio de productie video. Nu doar imaginea si sunetul, ci si scenariul, adaptarea si efectele din post-productie pot face diferenta intre un video care atrage atentia si unul care trece neobservat! De aceea, este recomandat sa optezi pentru o colaborare cu o echipa de profesionisti in domeniu, precum Videomaniax.ro, care beneficiaza de o experienta indelungata in marketing online.

De asemenea, trebuie sa mai tii cont de un aspect important. Nu trebuie doar sa creezi cateva clipuri si sa le plasezi in mediile cu potentiali clienti, ci si sa masori efectele acestora. De exemplu, poti “masura” atentia de care se bucura un video in social media sau poti compara numarul de linkuri care vin de la un videoclip catre site-ul tau, pentru a observa diferentele inregistrate luna de luna. Aceste statistici iti vor arata efectul videoclipurilor, iar in acelasi timp vei putea intui o mare parte dintre intentiile potentialilor clienti.

Asadar, fie ca ai ales sa faci acest lucru singur sau sa te “aliezi” cu un studio de productie video profesionist, trebuie sa tii cont de 5 lucruri pentru a-ti creste vizibilitatea brand-ului in mediul online:

1. Cunoaste-ti publicul – Primul lucru la care trebuie sa te gandesti cand creezi un video este publicul tau tinta.
2. Fii original – Zilnic, doar pe YouTube, oamenii vad sute de milioane de ore de continut video. Competitia este acerba, deci va trebui sa gasesti un subiect original sau sa ai o abordare aparte.
3. Fii succint – In aceasta lume dinamica, nimeni nu iti va acorda mai mult de cateva minute pentru a-ti prezenta brandul. De aceea, incearca sa rezumi totul, reducand la ideile de baza si creand un mesaj clar si concis.
4. Nu uita de promovare – Printre oamenii de marketing, exista o regula de aur, cunoscuta drept regula 20/80. Aceasta spune ca ar trebui sa iti dedici 20% din timp cu productia unui video, in timp ce 80% din timp il dedici promovarii.
5. Optimizeaza pentru mai multe device-uri.

Nu in ultimul rand, va trebui sa te gandesti si la dispozitivele de pe care potentialii clienti iti vad clipurile. Traficul video pe mobil a cunoscut o crestere fabuloasa in ultimii ani, deci asigura-te ca videoclipul tau este optimizat pentru mobile!

Deisgur, poti face aceste lucruri singur sau poti apela la ajutorul oferit de Videomaniax, studio de productie video care dispune de experienta necesara pentru a-ti creste brand awareness-ul!

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro