Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul 16 Decembrie 1989

Euroinstal Timisoara - Bulevardul 16 Decembrie 1989
https://euro-instal.ro

Cum să îţi creşti şansele de câştig la Blackjack

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 9 luni si 3 saptamani
Vizualizari
363

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Unul dintre cele mai îndrăgite jocuri de masă dintr-un cazino este fără îndoială cel de blackjack. Cărţile îşi arată aici adevărata lor valoare şi în funcţie de punctajul obţinut cu ajutorul acestora poţi câştiga sau nu o mână de joc. Totodată, jocul de blackjack este considerat pe bună dreptate de către specialişti ca fiind cel mai ofertant joc de masă prin prisma marginii de casă pe care o oferă. Indiferent de varianta de joc aleasă, în blackjack marginea de casă va fi poziţionată întotdeauna sub 1%. Acest lucru îţi dă mari şanse de câştig şi împreună cu câteva tehnici de joc poţi ajunge chiar un jucător de succes.

Învaţă regulile înainte să joci

Tot ce înseamnă rotiri gratuite poate să decidă platforma pe care un jucător o va alege în viitor pentru a-şi testa şansele. Este un tip de bonus extrem de apreciat de către jucători, mai ales pentru faptul că le oferă şi posibilitatea de a descoperi jocuri noi pe care adesea le trec cu vederea.

Şi cu această ocazie au posibilitatea reală de a le studia modul în care au fost construite şi în mod deosebit plăţile pe care le efectuează. În acelaşi mod stau lucrurile şi cu jocul de blackjack, nu îl poţi aborda la întâmplare, trebuie să îi cunoşti tainele. Şi aceste taine sunt pentru tine disponibile cu un singur click, astfel încât să îi înveţi cât mai repede regulile de joc. În ceea ce priveşte jocul de blackjack, regulile sunt uşor de învăţat şi mai ales de aplicat, aşa că nu îţi va lua mult din preţiosul tău timp.

Odată ce o să le cunoşti, jocul de blackjack ţi se va dezvălui într-o nouă lumină şi pariurile pe care le vei depune aici vor fi întotdeauna unele de succes. Vei învăţa ce înseamnă split, să ceri încă o carte sau chiar să ceri dublarea mizei. Cunoaşterea aprofundată a jocului de blackjack nu poate decât să aducă avantaje pe toate planurile. Vei gândi mult mai raţional, îţi vei pune mintea la contribuţie de fiecare dată şi urmarea se va vedea cu siguranţă şi în contul tău de jucător.

Învaţă strategia de bază

Orice joc are o strategie de bază care rezultă de fapt din cunoaşterea la perfecţie a regulilor jocului. Jocul de blackjack se integrează de minune în această categorie, aşa că şi el dispune de o strategie de bază care se aplică de fiecare dată. În cazul jocului de blackjack, strategia de bază se constituie în a cunoaşte valoarea cărţilor şi a avea aşteptări realiste de la fiecare mână pe care o joci. Dacă ai în mână un decar şi un as, este clar că ai cele mai mari şanse de câştig.

În cel mai rău caz se poate şi dealerul să aibă aceeaşi carte, caz în care pariul se returnează. Dar în practică s-a dovedit că în cele mai multe cazuri o asemenea mână este imbatabilă şi că aduce de cele mai multe ori succesul financiar. Dar jocul nu aduce la fiecare mână o asemenea carte, de cele mai multe ori va trebui să fii atent la ce primeşti dar mai ales la cărţile pe care dealerul le are. Şi în această parte de joc ai un avantaj imens, pentru că dealerul are obligaţia să arate o carte din cele 2.

Valoarea cărţilor tale este cunoscută doar de tine, aşa că ai încă de la început auspicii pozitive pentru a finaliza câştigând pariul depus. Este strategia de bază pe care va trebui să o aplici în blackjack şi care bine aplicată îţi va aduce şi satisfacţiile financiare dorite.

Învaţă să numeri cărţile

Număratul cărţilor continuă să fie una dintre strategiile folosite de către jucători pentru a-şi maximiza şansele de câştig. Nu îţi trebuie un creier de geniu în matematică, trebuie doar să ai cunoştinţe simple de aritmetică şi o bună ţinere de minte. Sunt disponibile pe internet o mulţime de tehnici care detaliază cum poţi învăţa mai repede această strategie, singura problemă fiind aceea de a o tria pe cea mai bună. Indiferent însă de tehnica pe care o vei alege, strategia de numărat a cărţilor îşi va dovedi rapid eficacitatea.

Va trebui însă să alegi o masă de joc, preferabil dintr-un cazino fizic, unde să cunoşti numărul de pachete de cărţi de joc care se amestecă pe parcursul jocului. De obicei numărul acestora este declarat de către dealer şi chiar dacă nu este aşa, poţi cere detalii despre acest lucru. Restul ţine numai de tine şi de cât de bine cunoşti şi aplici strategia de numărat învăţată. Nu în ultimul rând va trebui să disimulezi cât mai bine că ştii să numeri cărţile, pentru că există cazinouri care îşi rezervă dreptul de a închide jocul în asemenea cazuri şi de a interzice jucătorului să mai participe în continuare la pariuri.

Încearcă jocuri online

Dacă într-un cazino fizic poţi avea experienţa sa nu găseşti loc la o masă de joc, în mediul online nu te vei izbi de această problemă. Numărul de jocuri în acest mediu este imens şi îţi vei găsi cu siguranţă o masă de blackjack unde să îţi testezi şansele. În plus, într-un cazino online ai oportunitatea să îţi alegi un joc pe măsură experienţei tale de jucător. Eşti începător, sunt disponibile variante de joc unde mizele sunt foarte mici şi nu îţi vor influenţa negativ bugetul tău de joc.

Eşti un jucător experimentat, ai la alegere variante de joc unde mizele de joc sunt mai mari şi participanţii la joc sunt pe măsură expertizei tale. Nu în ultimul rând un joc de blackjack online este disponibil din intimitatea casei tale, fără să fie nevoie să te deplasezi pentru a participa la joc. Este un avantaj important, pentru că poţi lua în acest fel cele mai bune decizii, fără să fii influenţat de orice alţi factori exteriori. Eşti numai tu cu tine, aşa că nu ai nici o scuză în a nu da tot ce este mai bun din tine şi de a obţine satisfacţiile dorite de la acest joc incitant.

Concluzie


Nu este niciun secret că jocul de blackjack este recomandat de către specialişti ca fiind cel mai ofertant din lista unui cazino. Învaţă deci bine regulile jocului, aplică strategia de bază şi nu te feri de mediul online. Poate că nu vei câştiga de fiecare dată financiar, dar cu siguranţă că vei avea parte întotdeauna de o experienţă de joc pe care să o povesteşti şi prietenilor!

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306

Anunt Diamant Euroinstal - Sever Bocu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice
https://euro-instal.ro