Timisoara

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro

Cum să îți decorezi baia funcțional și cu stil?

Cum să îți decorezi baia funcțional și cu stil?

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
600

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Băile sunt sanctuarele noastre în care ne refugiem seara, sub duș, după o zi încărcată, și în care ne pregătim dimineața, pentru o zi plină de provocări. Baia are rolul său funcțional, desigur, dar pentru a te simți bine în ea este nevoie de puțin mai mult decât câteva obiecte sanitare - e nevoie să o decorezi adecvat stilului tău de viață și nevoilor.

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să îți creezi o oază de relaxare în baie, fără să tai din elementele funcționale:

Ține baia organizată


Majoritate băilor sunt mici, dar soluții de depozitare se pot găsi, indiferent de spațiu. Principala problemă în aspectul general al unei băi este dezorganizarea generalizată. Dacă ai o cadă, trage perdeaua de duș după ce se usucă pentru a uniformiza întreaga încăpere. Dacă ai duș, așază toate produsele într-un colț al acesteia. Produsele cosmetice trebuie să își găsească, și ele, locul. Fie pe rafturi, fie în dulapuri sau sertare, așază-le ori de câte ori le folosești. Nu lăsa pe chiuvetă mai multe obiecte în afară de săpunul lichid sau cel solid.

Pune preț pe confort

Nu este nimic mai plăcut decât să ieși dintr-un duș fierbinte, să iei halatul de baie și să pui picioarele pe ceva confortabil și moale. Găsește covorașe baie pe vivre.ro care să nu te lase să pui piciorul pe gresia rece imediat după ce te-ai relaxat în duș. Mai mult, confortul se traduce și prin amenajarea băii. Ține aproape de duș prosoapele, halatul și papucii de baie și lângă chiuvetă prosopul de față și cel de mâini. Când îți amenajezi baia ia în considerare cum este amenajată o baie la hotel și aplică ideile în casa ta.

Decorează simplu, dar cu efect

Când vine vorba de decor, nu încărca foarte mult baia. Desigur, vei avea nevoie să miroasă tot timpul fresh deci un obiect de decor va fi recipientul de parfum de baie, poate însoțit de o vază cu flori sau lumânări parfumate.

Adu plantele în baie

Plantele au un mod unic de a face o cameră să se simtă mai primitoare și mai sofisticată, iar baia nu face excepție. Ia în considerare încorporarea câtorva plante suculente sau agățătoare ușor de îngrijit, din cauza cărora să nu îți faci griji prea des.

Pune artă pe pereți


Da, baia poate să se bucure și ea de tablouri, dar principala condiție este ca pânza să nu intre în contact cu aburul care se formează în baie pentru că va distruge pictura de-a lungul timpului. Dacă vrei să aduci culoare și personalitate băii, înrămează toate operele și pune-le pe un perete accent al acesteia. Vei atrage cu siguranță privirile vizitatorilor, dar și admirația cunoscătorilor de artă.

Pune prosoapele într-un dulap display

Prosoapele sunt necesare și ele pot să aibă și rol decorativ în baie, dar pentru că vrei să le ai mereu la îndemână, așează-le într-un dulap display neapărat cu geam de sticlă. Dacă intră mereu în contact cu aburul pot să se umezească și să prindă un miros neplăcut.

Băile sunt locurile de refugiu și de relaxare, iar dacă vrei să te bucuri de baia ta, mobileaz-o și decoreaz-o conform sfaturilor de mai sus. Tu pe care le-ai pune în aplicare?

Sursa foto: Vivre.ro

Filtre articol

Categorie articol: Amenajari

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro