Timisoara

Cum să îți menții ficatul sănătos

Cum să îți menții ficatul sănătos

Detalii

Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 3 saptamani si 9 ore
Vizualizari
134

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Ficatul tău este unul dintre cele mai mari și mai importante organe. Pe lângă stocarea și eliberarea energiei din alimente, acționează și ca filtru natural al corpului, eliminând toxinele și deșeurile din sistemul tău. Având în vedere cât de important este acest organ pentru sănătatea ta, fă alegeri inteligente privind stilul tău de viață.

Iată câteva sfaturi pentru a-ți menține ficatul într-o formă optimă

Limitează grăsimile din dieta ta zilnică

Consumul unei diete abundente în alimente prăjite, dulciuri și fast-food, duce la creșterea în greutate. Fiind obezi sau supraponderali, creștem riscul de boli hepatice. Păstrarea unei diete sănătoase va avea ca rezultat un ficat fără grăsimi și mai sănătos.

Stai departe de toxine

Substanțele chimice din unele insecticide, produse de curățare și aerosoli, pot deteriora ficatul pe măsură ce le procesează. Dacă trebuie să utilizezi aceste produse, asigură-te că spațiul sau camera sunt bine aerisite. Un alt aspect important este: NU fuma. Fumatul dăunează ficatului.

Ai grijă cât alcool bei

Cantități mari de bere, vin sau whisky dăunează grav celulelor hepatice și pot duce la ciroză. Bea alcool cu moderație - nu mai mult de unu până la două pahare pe zi.

Evită consumul cronic de medicamente

Fiecare medicament pe care îl iei trebuie să fie descompus și îndepărtat de către ficat. Utilizarea constant sau utilizarea incorectă a medicamentelor, pot deteriora permanent acest organ. Utilizarea de droguri dăunătoare sau ilicite, poate afecta ficatul și ar trebui evitate. Nu amesteca alcool cu medicamente. Împreună pot agrava leziunile hepatice.
În cazul în care ai deja probleme cu ficatul, există suplimente nutritive naturale care pot susține ficatul în formă bună și te pot ajuta să te simți mai bine.

Cum te ajută suplimentele hepatice?


Suplimentele hepatice funcționează ca un detoxifiant. Unele studii au arătat beneficiile din anumite ingrediente suplimentare - cum ar fi ciulinul de lapte și frunza de anghinare. Acestea au prezentat efecte în principal la persoanele cu boli de ficat.

Suplimentele ce susțin ficatul conțin ingrediente care detoxifică, regenerează și au grijă de starea generală bună a ficatului. Acestea pot să anuleze efectele dăunătoare ale alcoolului, grăsimilor, zahărului și a altor toxine pe care ficatul tău a fost forțat să le proceseze de-a lungul timpului sau după un weekend plin.

Suplimentele pentru ficat promovează funcția și sănătatea ficatului, protejează celulele ficatului de daune, stimulează creșterea de noi celule hepatice, detoxifiază ficatul, îmbunătățesc fluxul sanguin din ficat. De asemenea, pot oferi mai multă energie sau sunt sprijin pentru sistemul imunitar.

Ai probleme cu ficatul?

Încearcă suplimentele naturale din PACHETUL SANOHEPATIC BODY LINE – Regenerarea ficatului