Timisoara

Cum să îți planifici nunta post-pandemie: 7 elemente de care te poți ocupa din timp, de acasă

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 2 saptamani si 4 zile
Vizualizari
68

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Industria evenimentelor a fost una dintre cele mai afectate de pandemie. Atât organizatorii, cât și persoanele care urmau să se căsătorească au suferit foarte mult în ultimul an. Poate chiar și tu ai avut parte de amânări, anulări, speranțe false și reconfigurarea generală a planurilor.

Cu toate acestea, lucrurile par să se îndrepte într-o direcție bună. Astfel, dacă simți că ești gata să îți planifici nunta de vis pentru anul următor, iată câteva elemente la care te poți gândi deja și pe care le poți decide în siguranță, de acasă.

1. Conceperea listei cu invitați

Cel mai probabil, știi deja care vor fi invitații de bază la nunta ta. Totuși, dacă te gândești mai mult, îți vor veni în minte o mulțime de persoane pe care ai dori să le ai alături în ziua cea mare. Chiar dacă nu poți organiza nunta chiar acum, poți lucra pe îndelete la lista cu invitați. Ai grijă să nu omiți pe nimeni, apoi gândește-te și cum vei aranja mesele. Este o treabă migăloasă, dar care poate fi făcută de acasă, fără probleme.

2. Alegerea muzicii

Muzica este un element esențial pentru o nuntă reușită. Alegerea unui DJ sau a unei formații poate dura destul de mult, însă nu trebuie să te deplasezi prin tot orașul pentru a analiza variantele disponibile. De exemplu, dacă vrei un taraf pentru nuntă, poți intra pe site-ul celor de la Urban Events și poți cunoaște artiștii în detaliu. În plus, poți vedea și clipuri cu muzicienii, pentru a-ți forma o idee clară. De asemenea, poți intra și pe blog pentru a afla toate detaliile necesare despre muzica live la nuntă. Astfel, vei fi sigur că faci alegerile corecte!

3. Întocmirea unei liste cu locații

Chiar dacă pandemia nu îți permite să explorezi fizic toate locațiile de nuntă din oraș, există soluții inteligente la care poți apela de acasă. Majoritatea spațiilor dedicate evenimentelor mari oferă tururi virtuale complete, astfel încât tu să îți faci o idee cât mai aproape de realitate. Poți vedea online cum arată sălile, cât de spațioase sunt și cum pot fi aranjate mesele. Prin urmare, vei putea întocmi o listă scurtă cu trei, maximum cinci locații interesante, pe care să le vizitezi fizic de îndată ce acest lucru va redeveni posibil.

4. Crearea unei liste scurte de furnizori

Așa cum cauți locația perfectă, poți căuta de acasă și furnizorii potriviți pentru aspecte precum tortul, florile, un candy bar, o cabină foto și alte elemente pe care le dorești la nunta ta. Fă puțin research, citește recenzii, uită-te prin cataloagele cu produse și servicii, apoi pune pe o listă ce te-a impresionat cel mai tare. Când nunta se apropie, veți fi deja pregătiți!

5. Crearea mărturiilor personalizate

Nu în ultimul rând, cât timp situația globală nu îți permite să ieși prea mult din casă, te poți ocupa de pregătirea unor mărturii DIY (do-it-yourself). Nu numai că va fi o activitate interesantă pentru voi, în calitate de cuplu, dar și invitații vor aprecia mult mai mult o amintire handmade, realizată chiar de „vedetele” nunții.

6. Alegerea modelului pentru rochia de mireasă

Fără îndoială, rochia de mireasă trebuie să fie probată de cel puțin câteva ori, pentru a te asigura că este perfectă. Totuși, înainte să cumperi rochia, poți căuta inspirație online, pe Pinterest, Instagram sau în cataloagele de prezentare ale designerilor. Poți face acest lucru din timp, pentru a elimina orice potențială presiune din apropierea nunții!

7. Organizarea generală pe Zoom

Chiar dacă organizatorii de evenimente nu îți pot garanta nimic în această perioadă plină de schimbări neprevăzute, este indicat să colaborezi cu cineva specializat și să lucrați împreună la nunta voastră ideală. Vă puteți întâlni pe Zoom sau Skype, pentru a pune la punct fiecare detaliu și pentru a discuta pașii următori.

În final, nu vă lăsați descurajați de context, ci priviți cu încredere spre viitor. Folosiți timpul pe care îl aveți la dispoziție pentru a planifica totul cât mai bine, iar rezultatul muncii voastre va fi o nuntă exact așa cum ați visat!