Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Sever Bocu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice
https://euro-instal.ro

Cum sa iti protejezi proprietatea 24/7

Cum sa iti protejezi proprietatea 24/7

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 11 luni si 2 zile
Vizualizari
447

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Multi proprietari sunt stresati cu privire la siguranta propriei locuinte, in momentul in care trebuie sa paraseasca domiciliul pe o perioada foarte lunga de timp. Deseori, acestia angajeaza personal care sa aiba grija proprietatii, insa de cele mai multe ori, acesta nu s-a dovedit a fi util si, mai mult, rata infractionalitatii a crescut considerabil. Pentru a putea evita cu succes aceasta problema, multi proprietari au decis sa investeasca in device-uri de inalta calitate, care sa inregistreze 24/7.

In cazul in care si tu doresti sa investesti intr-un astfel de sistem, acceseaza oferta de camere pentru exterior. Cu siguranta vei gasi un produs care sa corespunda in totalitate asteptarilor tale. Totusi, daca nu esti sigur cu privire la investitia in camere video de inalta calitate, in acest articol iti vom prezenta cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa o faci in cel mai scurt timp, inainte de plecare, iar printre acestea se numara si:

1. Dimensiunile perfecte
Comparativ cu device-urile clasice, noile camere video prezinta dimensiuni medii, fapt pentru care pot fi plasate oriunde pe proprietatea ta, fara sa atraga atentia. Poti sa plasezi aceste dispozitive la colturile casei, in arbori sau de-a lungul gardurilor. Acestea nu vor iesi in evidenta, de-a lungul intregii zile, iar persoanele care iti acceseaza proprietatea nu vor realiza ca sunt monitorizate in de aproape. Mai mult, deoarece device-ul prezinta dimensiunile perfecte, acesta poate fi plasat chiar la inaltimi joase, in cazul in care nu dispui de un imobil foarte spatios si inalt. Astfel, produsul este perfect pentru orice tip de proprietate.

2. Culori neutre

Pentru realizarea acestor device-uri s-au folosit doar nuante neutre, cu scopul de a nu iesi foarte usor in evidenta, atat pe parcursul zilei, cat si al noptii. Mai mult, datorita nuantelor utilizate, camerele cu inregistrare video se vor potrivi perfect cu orice tip de design de interior, completandu-se perfect cu acesta. In cele din urma, datorita dimensiunilor si a culorilor, precum si al designului inedit, aceste device-uri vor fi extrem de greu de observat din exterior. Astfel, cei care iti acceseaza proprietatea de-a lungul plecarii tale, nu isi vor putea da seama unde sunt montate dispozitivele.

3. Imagini clare

Toate camerele ce se monteaza pe exteriorul casei surprind imagini de o calitate premium, fapt pentru care nu va fi foarte dificil sa realizezi cine a violat proprietatea. Imaginile sunt surprinse in detaliu, iar tu vei putea observa foarte usor trasaturile fetei, culoarea si forma hainelor, precum si silueta sau statura intrusului. In acest mod, vei avea toate probele necesare pentru a face o plangere, in momentul in care descoperi stricaciuni pe proprietatea ta. Este important de stiut faptul ca aceste device-uri inregistreaza 24/7, iar toate imaginile surprinse sunt clare, atat pe timpul zilei, cat si al noptii, fara a avea nevoie de surse de lumina extra. Mai mult, vei primi inclusiv informatii cu privire la data si ora la care au fost surprinse imaginile.

4. Accesibilitate

Toate produsele comercializate pe magazinul online sunt extrem de accesibile si usor de utilizat de catre toti clientii. In momentul in care doresti sa verifici imaginile surprinse tot ceea ce trebuie sa faci este sa dai un simplu tap pe telefon sau pe tableta si sa le vizualizezi. Intregul proces dureaza doar cateva minute, iar tu vei putea fi sigur ca intreaga ta proprietate se afla in completa siguranta. Mai mult, vei avea posibilitatea si de a derula imaginile, petru a putea gasi mai repede momentul in care s-a petrecut incidentul.

5. Calitate - pret

Produsele comercializate de IUni sunt extrem de rezistente, fapt pentru care nu se vor deteriora usor din cauza factorilor nefavorabili, iar durata de utilizare este foarte lunga. Mai mult, vei putea beneficia de noua tehnologie la cel mai bun pret care se regaseste pe piata.

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/