Timisoara

Cum să nu vă îmbrăcați la evenimente speciale

Cum să nu vă îmbrăcați la evenimente speciale

Detalii anunt

Web
https://www.stylishcircle.ro
Social links
Pret
50 LEI
Categorie
Anunturi divertisment
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Apartine de
StylishCircle.ro
Vizualizari
184

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Imediat începe sezonul nunților, banchetelor și botezurilor iar presiunea de a avea cea mai frumoasă ținută este foarte mare.

Femeile investesc foarte mult în ținutele pentru petrecerile speciale și poate chiar puțin mai mult de atât în pantofi, accesorii, machiaj și coafură. De multe ori însă, din dorința de a epata, ajung să facă alegeri multe prea extravagante sau kitchioase pe care apoi le regretă.

La o nuntă

Ținutele de nuntă sunt mereu super elegante și sclipitoare însă pentru a ieși în evidență în mod pozitiv este de preferat să se opteze pentru ceva simplu și discret. În contrast cu multe care cu siguranță vor acapara toată sala, rochiile simple, în nuanțe interesante și cu un croi minimalist vor fura toate privirile. În zilele noastre simplitatea atrage atenția mai mult decât opulența de prost gust. Tot mai multe femei renunță la decorațiile și culorile foarte stridente în detrimentul unei ținute elegante precum o salopetă lungăfără mâneci.

La un botez

Botezurile de cele mai multe ori sunt evenimente mai discrete decât nunțile. În astfel de ocazii alegerea perfectă este o ținută de cocktail sau o rochie midi simplă sau cu imprimeu floral. Este ideal să vă simțiți bine în alegerea făcută pentru a vă putea bucura de tot evenimentul, mai ales dacă aveți și copii mici cu voi. Majoritatea botezurilor se țin ziua, astfel rochiile demne de covorul roșu de la Oscaruri sunt de evitat dacă nu este specificat pe invitație un dress code de acest gen.

La banchet

La fel ca și la nuntă, la banchet toate domnișoarele dorec să iasă în evidență cât mai mult. Iar într-o mare de ținute copiate ale vedetelor de peste ocean ce poate ieși mai frumos în evidență decât rochii traditionale românești. Sigur că nu vorbim de portul popular ca atare ci de o reinterpretare creativă care poate constitui cea mai originală alegere de îmbrăcăminte pentru banchet. Broderiile manuale executate pe rochii de mătase în stilul celor tradiționale combinate cu elemente de piele și accesorii moderne pentru o apariție wow care nu o va uita nimeni.

Având în vedere toate opțiunile posibile din ziua de azi, este foarte simplu să alegem rochii sau ținute elegante, discrete care avantajează și care nici nu costă o avere.