Timisoara

Cum să te distrezi la cazino fără a cheltui mult

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 2 luni si 13 ore
Vizualizari
59

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Dacă ești pasionate de jocurile de noroc, dar din diferite motive nu vrei să cheltuiești mulți bani la fiecare vizită la cazino, atunci poți apela la câteva mici trucuri pentru a păstra bugetul în limite normale. Deși toți ne dorim să câștigăm, mai ales atunci când pariem sume mici, uneori îți dorești doar să te distrezi alături de prieteni. Pe de altă parte, mai ales dacă ești încăpător, plasarea unor pariuri mici te ține departe de pierderi financiare importante. După ce parcurgi toate sfaturile de mai jos, îți poți testa norocul la winmasters.

Plasează un pariu pe un eveniment sportiv

Acesta este cel mai bun mod de a te distra cu prietenii la un cazino sau casă de pariuri. Primul motiv este că nu trebuie să cheltuiești mulți bani. Tu alegi ce sumă vrei să investești și nimeni nu este preocupat de alegerea ta. Al doilea motiv pentru care plasarea unui pariu pe un eveniment sportiv este bun este că, după ce faci pariul, poți urmări jocul. Acest lucru durează de obicei cel puțin câteva ore, așa că poți petrece timpul cu prietenii tăi urmărind jocul și, dacă șansele sunt de partea ta, poate chiar pui mâna pe un premiu. Dacă ai un grup mai mare de prieteni pasionați de pariurile sportive, puteți plasa un pariu comun, caz în care șansele de câștig cresc considerabil, fără însă ca viu să fiți nevoiți să cheltuiți sume mari de bani.

Joacă Poker pe bani puțini


Pokerul este unul dintre cele mai potrivite jocuri pentru a serile alături de prieteni, indiferent dacă alegeți să jucați variantele clasice sau unele mai noi. Mai mult, Pokerul este alegerea potrivită în cazul în care stăpânești o tehnică bună dar nu vrei să investești mulți bani în joc. Pe de altă parte, este și jocul la care este extrem de simplu să pierzi tot dintr-un moment de neatenție. Cel mai bun mod de a evita această situație este să joci pentru mize extrem de mici. Îți recomandăm să îți stabilești o sumă fixă pe care ai de gând să o cheltuiești.

Deoarece pokerul este adesea jucat cu jetoane, puteți fie să înlocuiți jetoanele cu bani reali, caz în care miza financiară este mică sau deloc. Desigur, dacă toți cei care participă la distracție sunt dispuși să pună mai mulți bani în joc, puteți stabili cât să valoreze fiecare jeton. Cu toate acestea, e întotdeauna important să aveți în vedere faptul că pokerul, mai ales cel jucat acasă, ar trebui să fie distractiv. Nu participați la un campionat, ci doar vă petreceți o seară distractivă alături de gașca de prieteni.

Alege jocurile de masă cu miză redusă

Desigur, pokerul nu este singurul joc de cărți pe care îl poți juca la cazino. De fapt, aproape orice joc de masă poate fi jucat pe bani. La fel ca și în cazul variantelor de mai sus, mai ales atunci când joci alături de prieteni, nu este necesar să faci pariuri mari, ci să ai în vedere faptul că principalul scop este să vă distrați. Iar acest principiu nu se aplică doar pentru jocurile de cărți. Poți să joci table, șah, barbut sau orice alt joc. Cu toate acestea, ai grijă la jocurile care presupun anumite abilități. Asta deoarece dacă nu stăpânești prea bine regulile, s-ar putea să ai șanse nule de câștig încă de la începutul jocului. Sigur, pe de altă parte, dacă ești specialist într-un anumit joc, vei putea acumula câștiguri fără a investi prea mulți bani sau un efort consistent.

Concluzie


După cum poți vedea, există multe modalități prin care poți juca diverse jocuri cu prietenii fără a cheltui prea mulți bani. Dacă ești fanul evenimentelor sportive, poți începe prin plasarea unor pariuri pe meciuri pe care oricum le-ai fi urmărit. În schimb, dacă ești pasionat de jocurile de cazino, pokerul ar putea fi o alegere ideală.