Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul 16 Decembrie 1989

Euroinstal Timisoara - Bulevardul 16 Decembrie 1989
https://euro-instal.ro

Cum să te lași de fumat cu ajutorul unui Tunel IR?

Cum să te lași de fumat cu ajutorul unui Tunel IR?

Detalii

Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Vizualizari
675

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Nu mai este un secret că tutunul modern conține numeroase substanțe chimice deosebit de toxine pentru organismul uman. Țigaretele intens promovate inițial în rândul femeilor pentru a susține ideea egalității de drepturi, așa numitele "torțe ale libertății " au ajuns rapid la un apogeu al utilizării în general. Femei, bărbați, tineri, vârstnici și chiar copii, cu toții au fost atrași de fumul dens și gesturile uneori teatrale ale fumatului.

Odată cu trecerea anilor s-a încercat totul de la a mesteca tutun, a fuma pipă sau țigări de foi, a folosi sipcă și mai apoi filtre tot mai preformante pentru a ghida în cavitatea bucală doar fumul, s-a ajuns în prezent la dispozitive care încălzesc tutunul, picături de lichid ce conține nicotină, bomboane, gume de mestecat și chiar plasturi care se aplică pe piele și transmit transdermic substanța direct in sânge.

Care sunt motivele pentru care fumatul este rău - dăunător era un cuvânt prea plastic? Haideți să începem cu faptul că nicotina (substanță regasită în mod natural în tutun) odată inhalată în plămâni, traversează în sănge, ajungând astfel în tot corpul, deci și în creier unde modifică temporar emoțiile și memoria. Influențează temporar tensiunea arterială, crește riscul de cancer pulmonar, favorizează îngroșarea pereților venoși (în combinație cu celebra cofeină), crește riscul de tromboze.

Sigur am enumerat doar puține efecte nocive majore ale fumatului, căci voiam să insist asupra celor produse asupra tenului. Fumatul poate pigmenta buzele și dinții, usucă pielea, distruge colagenul existent și împiedică formarea acestuia, favorizează apariția ridurilor și accentuarea petelor pigmentare solare. Totodată fumatul intoxică pielea direct prin aport de toxine chimice direct din circulația sanguină.

Cum te ajută un Tunel IR, zis și infrasaună?


În primul rând această tehnologie utilizată în tratamentele de remodelare corporală și facială (preponderent corporală) ajută la relaxarea musculaturii și dilatarea vaselor sanguine. În acest mod oxigenul poate pătrunde în profunzimea țesuturilor și desigur, în piele, de la interior spre exterior. Căldură generată de tehnologia cu infraroșu poate ajunge la temperaturi foarte înalte care vor forța apa să iasă din țesuturi, scoțând cu ea la suprafață o mulțime de toxine.

Efectul a minim 10 ședințe de proceduri corporale pentru detoxifirere este imediat și eficient. Persoana observă că are pielea mai curată, stralucitoare, imediat după procedură, că are chiar și o greutate corporală redusă, că se simte mai bine în ansamblu. Iar cel mai minunat aspect este că nicotina poate fi eliminată din organism odată cu transpirația abundentă, reducând astfel nevoia persoanei de a fuma.

În cadrul salonului Vision Beauty din Timișoara clienții beneficiază de consiliere atât în alegerea procedurilor, cât și pe durata efectuării ședințelor de remodelare corporală.

Nu uita să te hidratezi, folosește toate metodele bune și utile pentru sănătatea ta și desigur, iubește corpul în care trăiești!

Vision Beauty
Strada Gheorghe Lazar, nr. 9, Timisoara
Informații și programări la 0754429043

Anunt Diamant Euroinstal - Simion Barnutiu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice, cazane lemne
https://euro-instal.ro