Timisoara

Cum scăpăm de grăsimea din zona bărbiei?

Detalii

Social links
Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 1 luna si 6 zile
Apartine de
Olariu Clinics
Vizualizari
180

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Vă doriți și dumneavoastră să scăpați de grăsimea din zona bărbiei, cunoscută și sub numele de bărbie dublă sau gușă? Reducerea grăsimii din această zonă reprezintă o preocupare pentru mai mulți oameni, în special pentru aceia care nu o pot elimina prin exerciții fizice sau dietă. Apariția bărbiei duble poate fi un lucru destul de stresant, care are un impact negativ asupra încrederii de sine. Din fericire, există mai multe opțiuni de tratament barbie dubla la care puteți apela, iar în acest articol vom discuta despre ele.

Cum puteți scăpa de gușă (bărbie dublă)


Aveți la dispoziție mai multe modalități prin care puteți să scăpați de bărbia dublă, iar cele mai cunoscute dintre acestea sunt:

1. Lipoaspirația cu laser

Puteți scăpa de gusa cu lipo laser. Acesta este considerată o procedură chirurgicală cu rezultate excelente.
Acest dispozitiv cu laser ajută la topirea grasimii din zona submentoniera( gusa), iar mai apoi la eliminarea acesteia prin aspirație. Laserul are si un efect de strangere a pielii, ceea ce e un bonus pentru toti pacientii care apeleaza la o astfel de interventie.

2. Lipoliza injectabilă

Lipoliza barbie dubla este o procedură prin care se injectează în această zonă, o combinație de substanțe lipolitice, care ajută la topirea și eliminarea grăsimii. Această procedură se folosește pentru zone mici, precum gușa, și este considerată o alternativă mai puțin invazivă pentru a scăpa de bărbia dublă. Nu este dureroasă pentru că înainte de injectare se aplică o cremă anestezică.

3. Microneedling și radiofrecvență fracționată

Înainte de efectuarea acestei proceduri se aplică o cremă anestezică pentru ca dumneavoastră să nu simțiți niciun disconfort. Prin intermediul a 25 de ace care pătrund în piele este livrată o energie de tip radiofrecvență și se produc microleziuni care activează reacția naturală de vindecare și stimulează producția de colagen, elastină și acid hialuronic. În urma unei astfel de proceduri pielea va fi mai ferma, tonifiată și veți obține conturarea zonei mandibulare.

De ce apare gusa – bărbia dublă


Gușa apare atât la femei, cât și la bărbați și reprezintă stratul de grăsime format sub bărbie. În general, apariția ei este asociată cu creșterea în greutate, însă acest lucru nu este mereu valabil.
Alte motive ale apariției bărbiei duble sunt:

  • Genetica

Dacă în familia dumneavoastră, rudele au gușă, este foarte probabil ca și dumneavoastră să dezvoltați această afecțiune.

  • Îmbătrânirea pielii

Înaintarea în vârstă aduce cu ea scăderea producției de colagen. Pielea pierde din elasticitate, se lasă și se formează piele lăsată sub bărbie.

  • Structura facială

Structura oaselor, forma feței și celelalte elemente ale acesteia pot reprezenta factori care determină apariția gușei.

  • Postura

Din cauza unei posturi înclinate puteți avea probleme cu spatele, cu gâtul și poate apărea gușa. Acest lucru se întâmplă pentru că atunci când stați cu capul aplecat, mușchiul platismului (care leagă gâtul de bărbie) se slăbește și zona se lasă.

În concluzie, deși reducerea grăsimii de la gușă poate părea o provocare trebuie să luați în calcul că aveți mai multe opțiuni la care puteți apela. Înainte să vă decideți asupra unei proceduri, este important să discutați cu un medic specialist și să luați în considerare avantajele și dezavantajele fiecărui tratament barbie dubla, în funcție de nevoile și preferințele dumneavoastră.

Un medic care vă poate recomanda procedura potrivită pentru dumneavoastră, bineînțeles că doar după ce vă consultă, este doamna dr. Daniela Olariu, de la Olariu Clinics.

In timpul consultației, în funcție de particularități, vârstă, sex, samd, veți putea afla de la dânsa dacă o procedură minim invazivă este indicată sau una chirurgicală este potrivită. Dacă alegeți să aflați cât costă o sedință de lipoliză, cât costă o sedință de microneedling si radiofrecvență sau sunteți interesați de pret liposucție, pe site-ul olariuclinics.ro la secțiunea “tarife” veți găsi prețurile disponibile pentru toate procedurile.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • EM Inbound Timisoara - agentie de marketing online cu focus pe SEO. Oferim companiilor posibilitatea de a-si creste vizibilitatea in mediul online prin creare de continut unic, creare de continut si campanii pe Social Media, promovare prin campaniile de Google Ads si optimizare SEO.
  • Timisoara
  • 0770470210