Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul Liviu Rebreanu

Euroinstal Timisoara - Bulevardul Liviu Rebreanu
https://euro-instal.ro

Cum scapi de vergeturi: 5 metode eficiente

Cum scapi de vergeturi: 5 metode eficiente

Detalii

Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
721

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Ai vergeturi și îți dorești să scapi neapărat de ele. Te înțelegem perfect.

În primul rând, trebuie să știi că aceste semne sunt foarte des întâlnite și nu trebuie să te sperie. Ele pot apărea din cele mai diverse motive: schimbări bruște de greutate, genetică, dezvoltarea rapidă a corpului la pubertate, trecerea printr-o sarcină și nu numai. Cu toate acestea, dacă această situație te deranjează și ai prefera să le estompezi sau să le diminuezi, există câteva recomandări pe care le poți urma. Iată cinci dintre cele mai bune și cele mai eficiente!

1. Fă un tratament cu acid hialuronic

Pe măsură ce organismul uman îmbătrânește, producția de colagen scade. Vergeturile sunt și ele produse de o ruptură bruscă de colagen, așa că pot fi estompate cu ajutorul unui acid hialuronic aplicat local. Acesta hrănește pielea în profunzime, îi redă elasticitatea și tinerețea și elimină cu blândețe ridurile fine, vergeturile și alte semne.

2. Aplică local produse pe bază de retinol sau vitamina A

Vitamina A și, implicit, retinolul, sunt substanțe antioxidante și antiaging faimoase de multă vreme. De aceea, un produs calitativ care conține vitamina A sau o variantă de retinol va stimula regenerarea celulară, va crește producția naturală de colagen a pielii și te va ajuta să estompezi sau chiar să scapi definitiv de vergeturi.

3. Folosește creme cu uleiuri hrănitoare în compoziție

Pe lângă substanțele de mai sus, este foarte important să îi oferi epidermei tale și o hidratare eficientă. Vergeturile apar mult mai des în rândul persoanelor cu o piele uscată și ternă, așa că hidratarea nu numai că va estompa vergeturile deja existente, dar va împiedica apariția celor noi. Poți folosi produse antivergeturi de la Farmec, firmă pe site-ul căreia găsești și produse anticelulită. Acestea pot fi combinate pentru a obține o piele mai netedă și mai fină.

4. Încearcă un tratament profesional pe bază de microneedling

Dacă vrei să ai rezultate cât mai rapide și cât mai vizibile, combină ingredientele topice de mai sus cu o procedură care țintește și ea în mod direct vergeturile. Microneedling presupune microperforarea pielii cu multiple ace foarte subțiri. Chiar dacă sună invaziv, acest tratament este foarte ușor de realizat, iar rezultatele pot fi uimitoare. Când pielea este „agresată“ de acele dispozitivului, este stimulată să se regenereze într-un ritm accelerat. Rezultatul este o piele mai fină, mai netedă, fără vergeturi și semne ale îmbătrânirii. Atenție! Dacă vrei un astfel de tratament, asigură-te că mergi într-o clinică specializată.

5. Încearcă tratamentul cu radiofrecvență

Industria de înfrumusețare a evoluat enorm în ultimii ani. Drept urmare, pe piață există felurite tratamente avansate, care folosesc tehnologia pentru a întineri pielea, pentru a diminua aspectul vergeturilor și pentru a oferi acel aspect proaspăt și tânăr la care râvnesc toate femeile. Așadar, dacă ai vergeturi de care vrei să scapi, poți experimenta și un tratament pe bază de radiofrecvență. Acesta presupune un șoc termic în profunzimea pielii, procedură care stimulează instantaneu o reacție de regenerare a celulelor. Prin urmare, pielea ta nu numai că va întineri, dar aspectul vergeturilor va fi estompat semnificativ.

Acestea fiind spuse, cele de mai sus reprezintă cele mai eficiente metode de a diminua aspectul neplăcut al vergeturilor, de a le estompa sau chiar de a le elimina complet. Cu cât semnele sunt mai noi (le poți recunoaște după nuanța roșiatică), cu atât există mai multe șanse de reușită completă în a le elimina. Așadar, dacă observi că ai vergeturi noi, aplică imediat primele trei sfaturi de mai sus, iar dacă vergeturile tale sunt deja albe și lucioase, treci la pașii 4 și 5.

Sursa foto: pexels.com/photo/man-love-woman-hand-8093136/

Anunt Diamant Euroinstal - Giroc

Euroinstal Giroc - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro