Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Cum te ajută cărțile de psihologie

Cum te ajută cărțile de psihologie

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Apartine de
DWF
Vizualizari
480

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Suntem mai tot timpul contracronometru. Proiecte noi, telefoane, cerințe peste cerințe. Nu te mai întreb cum stai cu timpul liber și dacă mai ai vreme să faci lucruri și pentru sufletul tău. Și fiindcă știm că îți dorești să schimbi ceva la stilul tău de viață, ne-am gândit să îți spunem că poți găsi cărți de psihologie care să te inspire și să te ajute să dai un nou sens existenței în care ai ajuns să te complaci și care te nemulțumește mai mult cu fiecare zi.

1. Descoperă ce ne împiedică să fim fericiți
Oricine vrea să fie fericit. Este o dorință cât se poate de normală. Însă câți dintre noi știm cu adevărat ce înseamnă acest lucru? Și, până la urmă, care sunt factorii care ne împiedică să atingem fericirea, poate cel mai mare deziderat uman dintre câte există?

Cu ajutorul cărții Fericire spontană a lui Dr. Andrew Weil îți poți clarifica toate aceste dileme. În plus, vei descoperi că factori precum stilul de viaţă, obiceiurile alimentare nesănătoase şi deficitul de vitamine sunt decisivi în instalarea şi manifestarea depresiei, dar și a altor tulburări afective, comune zilelor noastre.

Dr. Andrew Weil este un specialist recunoscut în întreaga lume, un pionier şi un lider în domeniul medicinei integrative, ce reprezintă o nouă abordare a complexității sănătății ființei umane, care se adresează minţii, corpului şi spiritului.

2. Trăiește mai mult și mai bine
În cartea Foloseşte-ţi mintea ca să întinereşti, scrisă de Daniel G. Amen, găsești 10 paşi care îţi sporesc semnificativ şansele de a trăi mai mult şi de a avea o viaţă mai bună.

Mintea noastră are resurse nebănuite. Dacă știm să o folosim și să o facem să ne devină cel mai bun aliat, atunci nu doar că ne vom transforma întreaga viață, ci vom diminua multe dintre efectele îmbătrânirii. Ecuația este simplă: dacă-ţi poţi schimba creierul, îţi vei putea schimba atât vârsta, cât mai ales viaţa. Merită să încerci!

3. Află puterea nebănuită a minții tale
Într-o lume în care suntem mai mereu pe repede înainte, uitând de multe ori să trăim cu adevărat, Antrenează-ți creierul!, a lui Joe Dispenza ne devoalează nebănuitele conexiuni existente între trup și minte. Cum ne eliberăm de starea de nefericire continuă care ne acaparează viața? De ce aproape orice acțiune din viața noastră ajunge să se transforme într-un stres permanent, riscând să ne îmbolnăvim?

Răspunsul la aceste întrebări – dar și la multe alte dileme existențiale – se află chiar in paginile acestei cărți. Citind-o, vei descoperi cum poți deveni acel om nou, folosindu-te de puterea nebănuită a minții. Pentru asta este nevoie de experiențe noi, dar mai ales trebuie să înțelegi că meditația, introspecția și gândurile noastre sunt cele care dau sens lucrurilor trăite de noi.

Ți-am stârnit interesul? Atunci, te invităm să citești aceste cărți de psihologie care, odată ajunse în viața ta, îți pot schimba destinul.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro