Timisoara

Cum te poate ajuta Dr. Felix în neplăcutul fenomen de alopecie

Cum te poate ajuta Dr. Felix în neplăcutul fenomen de alopecie

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 2 ani si 4 luni
Vizualizari
420

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Femeile privesc părul ca pe o podoabă. Dar cine a zis că lucrurile nu stau la fel și în cazul bărbaților? Categoric și în ceea ce îi privește pe reprezentanții sexului tare, părul cântărește foarte mult atunci când vine vorba de încredere se sine. Prin podoaba capilară, aceștia își exprimă tinerețea, dar și virilitatea. Din păcate, lucrurile se schimbă atunci când intervine calviția, care se poate instala treptat sau brusc. Când astfel de lucruri se întâmplă în viața unui bărbat, acesta trebuie să știe că are o serie de măsuri la dispoziție prin care poate salva situația.

Cu si despre alopecie

Există mai multe cauze care conduc la apariția acestui fenomen. Alopecia poate apărea din cauze hormonale, a deteriorării foliculilor părului, a unei condiții autoimune sau de pe urma tratamentului cu chimioterapie. Una din cele mai populare forme de calviție este cea androgenică. Aceasta se manifestă prin rărirea părului în zona fronto-parietală. Bărbații care suferă de o astfel de formă de alopecie pot să observe primele semne în jurul vârstei de 20 de ani. Femeile sunt și ele afectate, numai că în cazul acestora, fenomenul se instalează de obicei, după vârsta de 40 de ani. Se crede că alopecia este mai frecventă în rândul bărbaților, însă și femeile care trec prin menopauză se pot întâlni cu această afecțiune.

Multe studii au demonstrat că bărbații care suferă de alopecie tind să se confrunte cu o scădere a stimei de sine și a încrederii în propria persoană. Pe de altă parte, oamenii de știință au conluzionat că aceștia își pot reveni și îmbunătăți starea de viață prin intermediul tratamentului de implant de păr. Obținerea ajutorului de la profesioniștii din domeniul medical este necesară în gestionarea acestor probleme legate de căderea părului. Un bărbat poate trece peste această problemă cu ajutorul unui terapeut și să învețe să accepte situația sau poate apela la o clinică de implant par Bucuresti.

Dacă implantul de păr este una din variante spre care înclini mai mult, atunci trebuie să cunoști care sunt beneficiile aduse de această intervenție:

1. Aspect îmbunătățit

Oamenii care merg spre o astfel de procedură o fac pentru că simt că lipsa părului îi face să se simtă dezamăgiți față de ei înșiși și de felul cum arată. O intervenție de implant de păr îi va ajuta pe aceștia să se simtă mai încrezători.

2. Este o soluție permanentă

În timp ce unele proceduri oferă un ajutor în ceea ce privește subțierea părului, implantul de păr este o soluție care oferă speranța celor care suferă de calviție, deoarece este o soluție permanentă.

3. Un alt avantaj al acestei proceduri este că implică un minim de întreținere, iar asta pentru că părul implantat funcționează la fel ca părul normal, putând fi întreținut cu produse normale.

Descoperă mai multe aici:
Șoseaua Nordului Nr. 102 G, Sector 1, București
E-mail: office@drfelix.ro
Telefon: +40 720.254.368 +40 749.260.204

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306