Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Cum te poate ajuta spirulina să te menți în formă

Cum te poate ajuta spirulina să te menți în formă

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
629

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Spirulina este o algă albăstruie care a început să fie din ce în ce mai populară în ultimul timp datorită benficiilor pe care aceasta le are pentru organism. De asemenea, a fost inclusă în categoria super alimentelor și este un supliment nutritiv ideal dacă depui efort fizic constant.

Printre beneficiile spirulinei se numără faptul că ajută la controlul greutății, crește rezistența la efort, atât fizic, cât și mental, dar îți oferă și o cantitate semnificativă de proteine. Comparând spirulina cu alte alimente, putem spune că aceasta oferă o cantitate de proteine de până la 4 ori mai mare decât aceeași cantitate de carne, spre exemplu. În plus față de acest lucru, este bogată în vitamine și minerale, iar proteina obținută din spirulină este una sănătoasă.

Spirulina este un aliment care te poate ajuta în eforturile de a controla greutatea corpului tău. Corpul are nevoie de nutrienții necesari pentru a funcționa la capacitate maximă. Astfel, dacă ții dietă sau faci efort fizic substanțial, ai nevoie totuși de surse care să ofere organismului acești nutrienți pentru a-l menține sănătos. Aici intervin super alimentele precum spirulina. Prin aportul său bogat în vitamine și nutrienți, spirulina oferă corpului o parte din necesarul zilnic de vitaminele A, B1, B2, B3, B6, C, magneziu, potasiu, fier și zinc. Astfel, corpul poate depune efort fără să simtă că îi lipsește sursa de energie.

Un alt aspect important este componenta de fier din spirulină care contribuie la transportarea oxigenului în sânge, proces care ne ajută în menținerea efortului fizic susținut și reduce oboseala din timpul antrenamentelor. Desigur că acești nutrienți există și în alte suplimente alimentare și super alimente, dar spirulina le are din belșug, tocmai din acest motiv a fost propusă de către NASA drept un supliment alimentar pe care astronauții ar trebui să-l primească pentru misiunile din spațiu.

Dacă ești în căutarea acestui super aliment, poți găsi spirulină accesând magazinul online verdesco.ro. De asemenea acolo poți găsi și alte produse bio și suplimente nutritive benefice pentru organism.

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro