Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

Cum te poate face pokerul un planificator mai bun?

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Vizualizari
444

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dacă ai participat cel puțin o dată la un joc de poker, atunci știi bine că fiecare decizie pe care o iei va influența șansele de câștig. De fapt, pokerul nu este altceva decât o serie uriașă de decizii pe care le repeți mereu până când câștigi sau ieșiți din joc.

Știai că există o corelație directă între capacitatea ta de a procesa informații și de a lua decizii în viață și masa de poker? Asta înseamnă că pokerul este un microcosmos al vieții care îți permite să exersezi anumite abilități cheie. Sigur, dacă nu ești fan poker, poți oricând să încerci ruleta Maxbet. Acesta este motivul pentru care dacă joci mai mult poker, vei fi mai bun la capitolul planificare (ceea ce te poate ajuta la locul de muncă, dar și în alte aspecte ale vieții de zi cu zi). Dacă nu ești convins, îți vom prezenta în cele ce urmează care este legătura dintre poker și abilitățile de planificare.

Pokerul implică asumarea unor decizii


Acest lucru ar trebui să fie destul de evident. În fiecare moment al unui joc de poker, ai de luat decizii. Uneori, aceste decizii aduc un câștig. Alteori, vei face o greșeală și îți vei oferi ocazia să înveți o lecție pentru data viitoare. Oricare ar fi situația, luarea de decizii este inevitabilă.

Planificarea este o abilitate

Pentru majoritatea dintre noi, ideea că pokerul implică luarea deciziilor nu ar trebui să fie atât de controversată. Unii vor spune că planificarea este o abilitate înnăscută sau o aptitudine cu care trebuie să te naști. Este greu să susții că nu există unii oameni care sunt în mod natural planificatori mai buni decât alții, dar asta nu înseamnă că această abilitate nu se poate îmbunătăți.

De altfel, planificarea este o abilitate, la fel ca și scrisul, cititul, mersul pe bicicletă. Ea trebuie deprinsă și exersată. Și pentru că planificarea planificarea este o abilitate, poți învăța să fii mai bun. Îți poți antrena creierul să privească nu numai deciziile care trebuie luate pe moment, ci să privească modul în care acestea afectează o strategie pe termen lung.

Pentru a dezvolta această abilitate, va trebui, desigur, să ai destul de multă experiență în domeniile pe care încerci să le planifici, deoarece acest lucru îți va oferi informații despre ceea ce trebuie planificat și despre posibilele capcane cu care te poți întâlni pe drum. Este nevoie, de asemenea, să fii capabil să faci un pas înapoi și să vezi imaginea întreagă, dar și adopți o dorință de a acumula în mod constant informații și pune întrebări despre cel mai bun mod de a aborda diverse probleme. Această mentalitate și abilitatea de a pune aceste întrebări sunt independente de orice disciplină sau industrie specifică și reprezintă aspecte care te pot ajuta să-ți îmbunătățești nivelul de poker.

Pokerul îți permite să exersezi abilitatea de a lua decizii

Acesta este într-adevăr esența argumentului pentru care pokerul te face să fii un planificator mai bun. Singura modalitate de a te îmbunătăți la o anumită abilitate sau disciplină este să o practici. Viața îți va oferi o mulțime de oportunități de a lua decizii importante și de a pune întrebări despre modul în care acest lucru te va afecta pe tine și pe familia ta pe termen lung. Totuși, să presupunem că Malcolm Gladwell a avut dreptate spunând că, pentru a fi un adevărat expert în lucruri, trebuie să petreci mii de ore practicându-l. Vei ajunge la nivelul dorit în cele din urmă, dar cu cât poți adăuga mai multe ore de antrenament, cu atât vei stăpâni mai repede abilitatea.

Cum îți poți îmbunătății rapid abilitățile de planificare?

Joacă poker, încearcă să observi imaginea de ansamblu și să îți exersezi gândirea strategică. Situațiile în care vei fi nevoie să planifici ceva (fie o vacanță, fie o sumă de bani), vor veni mai repede decât te-ai aștepta. Aproape fără să-ți dai seama, vei începe să exersezi abilitățile de planificare și, în cel mai scurt timp, vei fi surprins de modul în care jocul de poker ți-a extins acuitatea mentală.

De ce planificarea este o abilitate importantă în viață

La sfârșitul zilei, dacă pokerul te poate face un planificator mai bun, este irelevant, cu excepția cazului în care există un avantaj în a fi bun la planificare. Din fericire, planificarea are mari avantaje. Este una dintre acele abilități care te pot ajuta în aproape orice situație. Gestionarea unei treburilor zilnice, de la cumpărăturile săptămânale până la rezervarea hotelului pentru viitoarea vacanță, se bazează în principiu pe planificare. Vei fi mult mai bun la economisit bani, dar și la cheltuirea lor.

Concluzie

La sfârșitul zilei, totul de mai sus se rezumă într-adevăr la o idee: pokerul te poate face un planificator mai bun, deoarece îți permite să te antrenezi într-un mod extrem de distractiv. Pentru a fi de acord cu această afirmație, este important să înțelegem că pokerul duce la primele decizii tactice pe termen scurt care afectează în cele din urmă strategia ta pe termen lung. Apoi, e nevoie să ai în vedere faptul că planificarea este o abilitate exersată.

Totuși, dovada capacității creierului nostru de a se dezvolta este evidentă în cazul jucătorilor profesioniști de poker care performează la un nivel înalt. Au aceștia informații despre strategii de joc? Cu siguranță. Acești jucători au, de asemenea, o anumită forță a minții care este evidentă din simple conversații. Nu doar că știu ce se întâmplă în prezent, dar au o imagine destul de clară să în perspectivă.

Unii ar numi această abilitate experiență, dar este mult mai mult decât atât. Experiența singură îți va permite să recunoști ce se întâmplă, dar ai cu adevărat nevoie de abilitatea de a vă planifica în avans, pentru a putea să reacționezi în concordanță.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro