Timisoara

Cum vă poate ajuta o firmă de repatriere decedați în momentele grele?

Cum vă poate ajuta o firmă de repatriere decedați în momentele grele?

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Apartine de
Seo 365
Vizualizari
400

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Nu există durere mai mare și nimic nu se compară cu moartea unei persoane dragi, cum ar fi un membru al familiei, iar când decesul are loc în străinătate iar cei ramași în urmă trebuie să găsească rapid o companie care se ocupă de repatriere decedati, parcă durerea capătă alte dimensiuni.

Există pe piață mai multe firme care prestează servicii de transport funerar international, iar familia îndoliată ar fi indicat să discute cu două - trei astfel de firme pentru a se interesa cu privire la costurile repatrierii, cât și la serviciile prestate de către firmele respective. O companie profesionista înțelege durerea cu care se confruntă o familie îndoliată, și le oferă în primul rand gratuit serviciul de consultantă. Apoi, familia vă fi informată cu privire la serviciile pe care le prestează compania respectiva.

În majoritatea cazurilor, personalul firmei care se ocupa de repatriere decedați, va obține pașaportul mortuar. Acesta este un document care este obligatoriu să inosteasca transportul funerar international de la urcarea sicriului cu trupul neînsuflețit în mașină mortuară, și până la destinație. Daca familia dorește, se poate realiza acest transport funerar international doar pe cale terestra, cu un autovehicul care a fost special fabricat pentru a fi folosit în acest scop. Aceasta este cea mai ieftină soluție de repatriere a unui trup neînsuflețit.

Se poate finaliza tot procesul de repatriere decedați mai repede însă, dacă familia îndoliată va dori să aibă loc repatrierea mixtă, adică sicriul să fie transportat de la locul preluării la aeroport, de acolo va fi preluat și va ajunge în Romania pe cale aeriană, iar de la aeroport va fi preluat de către o alta echipa de angajați ai companiei de repatriere decedați, și transportat la adresa indicată de familie.

În cazul în care familia dorește că trupul neînsuflețit să fie incinerat în străinătate, iar ulterior urna cu cenușă să fie repatriată, este posibil și acest lucru. Firma care se ocupă de transport funerar internațional, repatriază și urne cu cenușă, iar în aceste condiții pașaportul mortuar nu mai este necesar.

În ceea ce privește costurile repatrierii, acestea sunt influențate de mai mulți factori importanți, cum ar fi tipul de servicii preferat de client, mai exact repatriere pe cale terestră sau mixtă cât și de distanța de la locul în care se afla sicriul cu trupul neînsuflețit, și până acasă în Romania. Chiar și modelul de sicriu repatriere care este din zinc va avea impact asupra prețului.

Toate aceste informații, le vor fi explicate membrilor familiei îndoliate de către personalul firmei care se va ocupa de repatrierea decedatului.