Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Calea Aradului

Euroinstal Timisoara - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro

Cum a fost lectura din parc

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 9 ani si 6 luni
Vizualizari
970

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Duminică, 31 mai, am sărbătorit în avans ziua copilului la o lectură pe iarbă verde. Asociația Bastionul ArtLitTim a dus cărțile, copiii însoțiți de părinți și bunici au venit cu păturicile! Și a fost o după-amiază perfectă minunată! Timp de 3 ore copiii au pășit în lumea magică a poveștii, lecturând din cărțile puse la dispoziție sau ascultând povestea citită de Ana Maria Pandele Andone, actor la Teatrul Național Timișoara și președinte al Asociației Culturale Pentagon. Poveștile vedetă ale zilei au fost Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul, de Adina Rosetti, și Issa învață despre igiena dentară, de Patricia Lidia.

Și pentru că copiii adoră concursurile, din oră în oră au fost premiați, prin tragere la sorți, câte 4 copii. Premiile au constat în cărți și jocuri de scriere creativă. În pauzele dintre lecturi, pentru a diversifica activitățile, copiii au avut ocazia să picteze forme de ipsos, puse la dispoziție de Asociația Alex, Radu și Autismul.

Această activitate a fost realizată în parteneriat cu Punguța cu povești – storytelling pentru copii și a fost susținută de Auchan Iulius Mall Timișoara.

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro