Timisoara

Cunoaște stilul parizian, care cucerește Instagramul

Cunoaște stilul parizian, care cucerește Instagramul

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 12 luni si 2 saptamani
Vizualizari
211

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Stilul parizian a devenit foarte popular în zilele noastre. Merită să aflii mai multe despre aceasta, precum și să te familiarizezi cu caracteristicile sale.

Eleganța clasică

Stilul parizian, care cucerește Instagramul, este caracterizat, în primul rând, de eleganța clasică. Hainele clasice sunt, cu siguranță, atemporale, astfel încât moda pentru ele nu va dispărea niciodată. În plus, pot fi compuse între ele fără probleme majore și, de asemenea, pot fi puse împreună în stilizații destul de diverse. Datorită acestui fapt, având mai multe tipuri de haine, te poți prezenta foarte bine în viața de zi cu zi.

Simplitate și minimalism

Un lucru foarte important în stilul parizian este simplitatea, care este direct legat de minimalism. Pentru stilizațiile în stilul parizian, sunt alese haine în culori modeste care nu se remarcă prea mult. Acestea includ alb, negru și bleumarin, precum și nuanțe de bej și gri. În plus, minimalismul include și simplitatea în alegerea modelelor de haine, precum și motivele care se află pe ele. Nu trebuie exagerate prea mult.

Legeritate și modestie


Îmbrăcămintea într-un stil minimalist ar trebui să fie, de asemenea, casual și modestă. Femeile, care iubesc stilul parizian nu își subliniază, de obicei, frumusețea cu haine prea strânse. În acest caz nu sunt recomandate rochii prea provocatoare sau fuste prea scurte. În schimb, merită să alegi îmbrăcăminte mai lejeră, care pare mai inocentă. Lejeritatea și modestia sunt caracteristici care au o pondere destul de mare în stilul parizian, deci merită să le acorzi atenție.

Echilibru adecvat

În stilul parizian, este, de asemenea, foarte important să menții un nivel adecvat de echilibru atunci când îți compui stilizațiile de zi cu zi. Prin urmare, dacă alegi pantaloni cu un motiv atrăgător, merită să alegi o bluză simplă care să nu aibă accente grafice suplimentare. Cu toate acestea, dacă bluza are un model specific, merită să optezi pentru o fustă sau un pantalon clasic. Datorită acestui fapt, întreaga ținută va fi echilibrată corespunzător și va arăta foarte bine.

Calitatea materialelor

Atunci când alegi îmbrăcămintea în stil parizian, merită, de asemenea, să acorzi atenție calității materialelor utilizate în producție. Materialele trebuie să aibă parametri de calitate destul de ridicați, astfel încât să fie posibil să funcționezi confortabil în ele. Cele mai recomandate materiale în acest caz includ denim și piele, dar și piele de căprioară, cașmir și lână. Sunt foarte universale, motiv pentru care vor fi cu siguranță perfecte pentru multe stilizații în stil parizian.

Aspect îngrijit


Ținutele în stil parizian ar trebui să fie, de asemenea, caracterizate printr-un nivel excepțional de îngrijire. Hainele trebuie croite bine, astfel încât să se potrivească perfect cu figura fiecărei femei, care le va purta. În plus, atunci când compui stilizația în stil parizian, ar trebui să eviți abraziunile, găurile și aplicațiile excesiv de intense. Nu sunt adecvate și pot fi nefavorabile.