Timisoara

Cupa scolilor Street Dance

Detalii festival

Social links
Categorie
Festivaluri
Modificat
acum 3 ani si 9 luni
Vizualizari
1614

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 18 mai 201914:00-18:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare festival

*Îndrăznește să participi împreună cu trupa ta și arată-ne că împărtășim aceași pasiune, dansul.*
*Implică-te în formarea unei echipe care luptă pentru același scop.*
*Trăiește momente unice și de neuitat prin intermediul dansului și a muzicii.*

Organizator local: Comunitatea Dansatorilor de Street Dance din Timișoara, câștigatoarea al proiectului Com’On Timișoara
Cupa Școlilor la Street Dance®, este singura competiție de street dance între unitățile de învățământ la nivel național.
Ajunsă la ediția cu numărul XI, scopul competiției este de a promova atât dansul și cultura street dance-ului în rândul tinerilor cât și importanța participării la activități competitive. Acestea dezvoltă abilitățile de socializare și muncă în echipă și oferă tinerilor o alternativă sănătoasă de a petrece timpul liber.

Anul acesta județele care s-au alăturat competiției CSSD și vor organiza etape județene sunt: Botoșani, Bistrița-Năsăud, București, Cluj, Constanța, Dolj, Mureș și Timiș. În cazul în care există trupe care doresc să participe iar în județul din care fac parte nu se organizeză etapă județeană CSSD, acestea vor putea concura direct la Finala Națională.

Doar cei mai buni vor avea onoarea de a se intitula Campioni Naționali și de a ridica deasupra capului trofeul Cupei Școlilor la Street Dance. Dacă vrei să fi tu acela tot ce trebuie să faci este să îți aduni colegii, să te înscrii și să te apuci de treabă.

Filtre festival

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta