Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

Cupa Sportim Dance

Cupa Sportim Dance

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
2399

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 26 noiembrie 2022 - Duminica 27 noiembrie 2022

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

In perioada 26-27 noiembrie, Grand Gala Romanian International Dance Cup 2022, eveniment international de dans sportiv de mare amploare si importanta pentru Romania, ce cuprinde 2 concursuri distincte:

• Cupa Sportim Dance, ed. 9
• Romanian International Dance Cup ed. 7

Evenimentul se va bucura de o participare de amploare atat din Romania, cat si din peste 25 de tari, insumand peste 800 de participanti la 50 de categorii si peste 70 de oficiali din tara si din afara tarii.

Grand Gala Romanian International Dance Cup se va desfasura între 26 și 27 noiembrie la Sala Sporturilor Constantin Jude din Timisoara.

Concursul debutează Sambata, ora 8:00 cu categoriile Fete Solo, Debutanti, urmând să continuăm cu competiții de Open Basic. Incepând cu ora 13:00, vor păși pe ringul de dans, sportivi ai categoriilor Open diferite varste, iar apoi veți putea urmări calificarile competiției de World Open Latin incepand cu ora 16:00. Seara la orele 20:00 vom desfășura GALELE DE SEARA, cu deschiderea oficiala, parada tarilor participante, în cadrul cărora veți putea urmări finalele mult așteptate din eveniment.

Pe 27 noiembrie, Duminică, dansăm pe ritmuri diverse, incepand dimineata devreme, la ora 8:00, cu cei mai mici dansatori de la categoriile de Precompetitional, clasa H si E. In continuare incepand cu ora 13:00, dansatori din peste 25 de tari va vor incanta privirile in cadrul competițiilor Open Basic si Open, Juniori si Tineret. La ora 16:00 veti urmari calificarile la categoria World Open Standard, unde spectacolul va fi pe masura.

Încheiem weekend-ul cu Galele de seara, Duminica ora 20:00, cu cele mai asteptate finale ale evenimentului.

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta
Tip: Dansuri

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro