Timisoara

Anunt Platina Revelion 2024 la restaurant La Rousse

Revelion Timisoara 2024 Restaurant - Oferta Meniu de revelion by La Rousse

Cupa Antim – Concurs de orientare turistica

Cupa Antim – Concurs de orientare turistica

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 6 ani si 9 luni
Vizualizari
1753

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 17 februarie 2018 - Sambata 19 mai 20189:00-14:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Așa cum ne-am obișnuit deja, de 5 ani încoace, când se aproprie primăvara ieșim cu elevii noștri la Pădurea Verde prin proiectul educațional "5 Pași în pădure cu harta și busola".

Prin acest proiect ne propunem formarea unor deprinderi de orientare în mediul înconjurător a elevilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 14 ani din județul Timiș.

Un prim avantaj al demersului nostru, îl reprezintă activitatea de orientare sportivă în natură, în pădure. Pe termen lung, orientarea sportivă urmărește pregătirea pentru viață a copiilor, informațiile dobândite fiind de un real folos în situațiile concrete ale vieții.
Acest sport solicită logica, atenția, intuiția, capacitatea participanților de a lua decizii rapide, încrederea și voința.
Un alt aspect foarte important îl repezintă ocazia de a petrece timp plăcut împreună cu părinții, care la rândul lor au parte de activități fizice relaxante, mai ales, în timpul antrenamentelor.

Participarea la această acțiune este posibilă atât prin școala pe care o frecventează elevii sau direct la instructorul nostru de orientare.

Descrierea proiectului educațional și regulamentul se pot descărca de pe site-ul școlii: http://www.scoalaortodoxa.ro/docs/5Pasi.pdf
Partenerii proiectului sunt Facultatea de Educație Fizică și Sport – UVT Timișoara și CS Sport pentru timișoreni.
Proiectul este inclus pe calendarul activitatilor extracurriculare a ISJ Timiș.

În perioada 17 februarie – mai 2018 vor avea loc antrenamente, în zilele de sâmbătă, la Pădurea verde, iar pe 12 sau 19 mai 2018 organizăm Concursul de orientare Cupa ANTIM, ediția a V-a.

Termen de înscriere atât pentru școli cât și pentru viitorii sportivi este 16 februarie 2018.
Pentru școli înscrierea se face pe email la adresa de email: secretariat@scoalaortodoxa.ro, iar pentru viitori sportivi: orientare@pro-logos.ro.

Detalii suplimentare puteți obține de la domnul instructor Lucian Lăcan (tel: 0743477897 / email: orientare@pro-logos.ro)

Povestea edițiilor a III-a și a IV-a se pot vizualizahttps://www.youtube.com/watch?v=J4bf4djmgm4 șihttps://www.youtube.com/watch?v=IKinU35OPuM.

Anunt Gold Revelion 2024 by Colosseum

Revelion 2024 Timisoara - Giroc - revelion Colosseum Ballroom 2024 cu Vanesa Jarja, Adrian Ostafie, Cosmin Popa si DJ Alli.