Timisoara

Cupa Familiei la inot

Cupa Familiei la inot

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 3 luni si 1 saptamana
Vizualizari
790

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 16 mai 201511:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Copii, parinti si bunici au ocazia sa inoate impreuna cu ocazia Cupei Familiei la inot. Cea de-a patra editie a acestui eveniment pentru toate generatiile are loc sambata, 16 mai, ora 11:00, la bazinul acoperit (25 m, 6 culoare) din Zona Circumvalatiunii din Timisoara.

Evenimentul esteorganizat cu ocazia Zilei Internationale a Familiilor (celebrata anual in 15 mai), scopul sau fiind intarirea legaturilor intre generatii prin petrecerea placuta in comun a timpului liber. In acelasi timp, el reprezinta si o oportunitate de promovare a practicarii inotului la toate varstele, ca forma de miscare pentru sanatate.

Spre deosebire de competitiile traditionale de inot, probele se desfasoara numai pe echipe, programul evenimentului incluzand, printre altele: stafetă 2 generaţii (copil-părinte) – 2 x 25 m, stafetă o generaţie (soţ-soţie) - 2 x 25 m, stafetă cu obstacole (înot pe lăţimea bazinului) - 2 x 15 m, etc. Participantii pot utiliza orice procedeu de înot.

Toate echipele participante vor primi un certificat de participare, iar primele trei echipe la fiecare proba vor primi diplome. Familia care va obtine cele mai multe puncte din participari la probe va primi Cupa Familiei.
In raport cu editiile din anul trecut si din dorinta de a oferi comunitatii locale un eveniment cit mai atractiv, editia de anul acesta, cu ajutorul unor apreciati colaboratori, are un program mai divers.