Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

Cupa Romaniei la Kendo

Detalii eveniment

Telefon
0766494979
Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 8 ani si 6 luni
Vizualizari
803

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 5 martie 2016 - Duminica 6 martie 2016

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

CUPA ROMÂNIEI LA KENDO
Cupa României la Kendo va fi disputată la Timișoara, în 5-6 martie 2016!

Organizată de Federația Română de Kendo și Clubul Sportiv Sam-Sho, în parteneriat cu Primăria Municipiului Timișoara și Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Timiș, ediția a XXIII-a a competiției va reuni cca 100 de kendo-ka din România, Ungaria, Serbia, Bulgaria. Evenimentul sportiv internațional se va desfășura în sala Constantin Jude (Olimpia) unde, de la ora 9 în cele două zile, se vor succeda competițiile la echipe și individual, masculin și feminin, pe categorii de vârstă: copii, junior și seniori, +40 ani. Sâmbătă va avea loc o demonstrație de Iaido (arta sabiei vechilor samurai), iar duminică o demonstrație de Kyudo (arc japonez), susținute de membrii Clubului Sam-Sho. Accesul publicului la întreg evenimentul este liber.

Kendō(剣道?), „calea sabiei”, este arta marțială japoneză a scrimei. Kendō este una din căile ce alcătuiesc budō și înglobează esența artelor marțiale japoneze. Este una dintre cele mai respectate și răspândite arte marțiale în Japonia, având însă milioane de practicanți și în afara țării sale de origine.

Contact: Florin Ianăș, președinte Sam-Sho Club/ florin.ianas{@}gmail.com

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul 16 Decembrie 1989

Euroinstal Timisoara - Bulevardul 16 Decembrie 1989
https://euro-instal.ro