Timisoara

Curatat hote in Timisoara

Curatat hote in Timisoara

Detalii anunt

Telefon
0723318626
Categorie
Anunturi diverse
Modificat
acum 4 ani si 10 luni
Vizualizari
1630

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Curatare hote in Timisoara - Curatare si intretinere de hote si tubulaturi de evacuare din industria alimentara

Firma specializata din Timisoara ofera servicii de caratat hote profesionale.

Curatarea se efectueaza cu ajutorul detergentilor si a substantelor decolmatoare, cu ajutorul aparaturii specializate, dupa care se trece la dezasamblarea si spalarea propriu-zisa.

Stiati ca...
Necuratarea hotelor si a ventilatiei, din cauza acumularilor de grasime si murdarie, creeaza un potential pericol de incendiu (prin temperaturile ridicate si ingustarea sistemului de evacuare) precum si inmultirea microbilor din zonele vizate.

Curatarea si degresarea se executa manual si chimic, utilizand instrumente specifice pentru aceste operatii. Solutiile degresante sunt dedicate utlizarii in industria alimentara.
Se vor efectua sedinte foto, inainte si dupa curatare, in interiorul hotei, tubulaturii si a ventilatorului. La sfarsitul lucrariii se elibereaza proces verbal si documentele fiscale.

Atentie! Conform ORDIN nr. 118/1709 din 20 mai 2010, pentru aprobarea Dispozitiilor generale de aparare impotriva incendiilor la structuri de primire turistice, unitati de alimentatie publica si unitati de agrement, aceste sisteme trebuiesc curatate periodic, deoarece prezinta un real pericol de incendiu.