Timisoara

Curățenie după constructor în mediul de afaceri - ce presupune un astfel de serviciu de curățenie profesională

Curățenie după constructor în mediul de afaceri - ce presupune un astfel de serviciu de curățenie profesională

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Vizualizari
293

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Companiile apelează cel mai des la servicii de curățenie profesională de tip întreținere curățenie în spații de birouri, spații comerciale sau spații logistice. Uneori însă este nevoie de curățenie generală sau chiar de curățenie după constructor - o operațiune foarte complexă, care necesită experiență, precizie, eficiență. Doar cu soluții și echipamente profesionale, puse în valoare de personal bine instruit, spațiul în cauză va fi complet curățat, fără a deteriora suprafețele nou amenajate și fără a lăsa urme ale procesului de amenajare (vopsea ori ale materiale folosite).

Dacă investești în (re)amenajarea unui spațiu de business, indiferent că este spațiu comercial, spațiu de birouri sau spațiu cu altă destinație de lucru (poate producție sau depozitare), este firesc să nu faci compromisuri la partea finală, cea de curățenie după constructor. Cea mai rea decizie ar fi să "oferi" aceste atribuții personalului din firmă, care are cu totul și cu totul altceva în fișa postului.

O asemenea abordare poate determina frustrare în rândul echipei, dar în același timp poate avea și alte efecte negative pentru companie: pe de o parte echipa irosește timp în care ar fi putut face altceva mai productiv pentru firmă, iar pe de altă parte lipsa priceperii și lipsa unor echipamente și soluții profesionale ar putea determina o lucrare lipsită de eficiență, care durează mult și care are un rezultat nesatisfăcător, chiar cu posibile daune provocate unor suprafețe în cadrul procesului improvizat de curățare.

Apelând la profesioniști, totul va fi repede și bine! Poți contracta o firma de curatenie Cluj dacă spațiul este în zona Cluj-Napoca sau o firmă de curățenie din alt oraș, în funcție de locația concretă. Pe forbec.ro sunt prezentate de exemplu serviciile acestei firme din județul Cluj, adresate exclusiv mediului de afaceri. La capitolul curățenie după constructor, se oferă soluții care te vor ajuta să scapi de reziduurile materialelor de construcție, de praful care s-a depus peste tot (și care este greu de înlăturat cu soluții obișnuite), de urmele de vopsea etc.

Fiecare operațiune de curățenie după constructor din gama de servicii profesionale de curățenie include servicii specifice, adaptate situației în cauză. Este important ca firma de curățenie să aibă astfel de servicii flexibile, pentru eficiență maximă.

În principiu, serviciul de curățenie după constructor include partea de înlăturare materiale - colectarea molozului, strângerea și eliminarea ambalajelor și resturilor rămase în urma echipei de construcție. Apoi, se trece la partea propriu-zisă de curățare, prin aspirarea și spălarea suprafețelor de ciment, var, vopsea, lipici sau altor resturi. Foarte important este procesul de curățare a geamurilor - spălarea geamurilor accesibile, pe ambele părți, și a pervazurilor aferente. Aici, putem menționa și partea de îndepărtare a benzilor / etichetelor rămase pe geamuri.

Se merge mai departe cu splălarea și curățarea pardoselilor, plintelor, ștergerea ușilor și dezlipirea benzilor de pe tocurile acestora. Se dezinfectează la final toate suprafețele, inclusiv la partea de grupuri sanitare, zonă de bucătărie, gresie / faianță, orice alte suprafețe. Dacă există suprafețe sensibile, se acționează cu soluții care să împiedice orice deteriorare. De pe listă nu poate lipsi nici curățarea corpurilor de iluminat, a prizelor și a întrerupătoarelor.