Timisoara

Anunt Gold Deratizare in Timisoara

Firma TNG TOX ofera servicii de deratizare in Timisoara si in tara, la cele mai atractive preturi, la o calitate ireprosabila! Deratizarea este procedeul de neutralizare a cuiburilor de rozatoare si eliminarea definitiva a acestora in urma unei monitorizari permanente.

Curatenie dupa constructori in Timisoara

Curatenie dupa constructori in Timisoara

Detalii anunt

Telefon
0771198422
Categorie
Anunturi constructii / amenajare
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Apartine de
Magic Clean
Vizualizari
1682

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Curatenie dupa constructori in Timisoara

Firma din Timisoara ofera servicii de curatenie dupa constructori pentru apartamente, vile, spatii comerciale, scari de bloc. In servicii se include: stergerea geamurilor, inlaturarea prafului, strangerea tuturor deseurilor de la locatie, curatarea si spalarea geamurilor, curatarea, spalarea si lustruirea gresiei, faiantei, marmurei si parchetului. Clientii nostrii pot beneficia si de ceruirea marmurei. Toate solutiile folosite pentru curatenie sunt BIO, fabricate in Italia.

Preturile sunt personalizate.

Anunt Gold Servicii de curatenie pentru scari de bloc in Timisoara

Firma Claudia Clean din Timisoara presteaza servicii de curatenie in scari de bloc din Timisoara, periodic, in baza unui contract la cele mai avantajoase preturi din oras. Pachetele de servicii sunt concepute si personalizate in functie de nevoile clientilor ...