Timisoara

Curs de modelaj în lut

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 6 ani si 4 luni
Vizualizari
832

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 31 ianuarie 2017 - Vineri 31 martie 2017

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Curs de modelaj în lut (pentru copii între 7 – 11 ani) Începând cu data de 31 ianuarie 2017, Centrul Cultural German organizează un atelier de modelaj în lut pentru copii. Cursul va dura două luni, cu câte două întâlniri de câte o oră pe săptămână, și va fi organizat de către Radu Muj. Comunicarea în timpul cursului va fi făcută în limba germană, dar și în limba română dacă participanții nu sunt vorbitori de germană. Din punct de vedere tematic, cursul va fi legat de cultura germană.
În mediul artistic, modelajul ocupă un loc la fel de important ca desenul și pictura. Prin modelaj, copilul percepe realitatea în mod tridimensional, observă pentru prima dată volumul, deprinde tehnici de creație și lucrul cu diferite materiale de modelaj.
Tinerii artiști vor învăța și descoperi materialele și instrumentele de modelaj, formele și metodele de texturare și modelare a volumului. Își vor dezvolta creativitatea, imaginația și vor fi încurajați să se exprime liber prin intermediul modelajului.
Participarea la curs este gratuită. Numărul de participanți este maxim 10. Înscrierile se pot face începând cu data de astăzi la adresa de email r.cojocariu@ccgtm.ro. (Persoana de contact: Ruxandra Cojocariu).