Timisoara

Curs de formare Instructor Aerobic

Detalii curs

Telefon
0721754741
Social links
Pret
2.400 LEI
Categorie
Cursuri sportive
Instructor
Raluca Basu - instructor aerobic
Locatie
SmartFit Studio 2 - Calea Buziasului
Modificat
acum 4 ani si 7 luni
Apartine de
SmartFit Studio 2 - Calea Buziasului
Vizualizari
1488

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Cursul de formare pentru meseria de instructor aerobic este alcătuit din ore de teorie şi sesiuni de practică. Master trainerii Smartfit Academy utilizează principii și tehnici moderne de predare și instruire.

Pun accent-ul pe interactivitate, aplicații practice, pași de aerobic și oferă participanților posibilitatea de a-și dezvolta rapid aptitudinile, abilitățile și competențele specifice instructorului de aerobic. Fiecare participant la programul de formare profesională are acces individual la suportul de curs/manual.

Diploma obținută în urma examenului este eliberată de ANC (CNFPA) și este recunoscută atât pe teritoriul României, cât și international, prin apostolire. Certificatul de absolvire este însoțit de Suplimentul descriptiv, în care sunt înscrise competențele, în conformitate cu cunoștințele dobândite la aceste cursuri și cu standardele ocupaționale.

SmartFit Academy te pregătește pentru următorul nivel! Cu noi poți duce mai departe pasiunea pentru mișcare! Tot ce trebuie să faci este să te înscrii la cursul de aerobic!

Taxa de participare: 2400 lei - se poate plati in 3 rate: 100 lei, 700 lei si 700 lei.
Reducere 15% pentru clientii Smartfit
Reducere 20% pentru plata integrala.