Timisoara

Cursuri de pregatire pentru IELTS

Detalii curs

Categorie
Cursuri educatie
Locatie
International House
Modificat
acum 10 luni si 1 saptamana
Apartine de
International House
Vizualizari
2487

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Cursuri de pregatire pentru IELTSCum se desfășoară cursul pregătitor IELTS la IH?

Pe parcursul celor 6 săptămâni de curs, vei beneficia de o pregătire intensivă, prin care te vei familiariza cu structura examenului, exersând cerințele specifice modulelor Academic și General Training și dezvoltându-ți abilitățile de limba engleză necesare pentru parcurgerea cu succes a celor patru probe ale examenului.

Profesori experimentați te vor evalua continuu, oferindu-ți feedback personalizat și strategii de abordare a cerințelor examenului. Suportul de curs este gratuit, iar personalul administrativ te va asista cu înscrierea la examen.

Cum pot să mă încriu la curs?
Programează-te la o testare inițială pentru a-ți evalua nivelul de engleză generală. Pentru detalii legate de înscriere, contactează-ne telefonic, la 0256 490 593, sau pe adresa de email office@ihtm.ro. La sediul din Bd.LOGA nr.11 avem orar cu publicul Luni-joi 14-20, vinery 14.30-19.00,

De ce să aleg examenul IELTS?
Este cel mai popular test de limba engleză la nivel mondial, peste 2 milioane de teste IELTS fiind susținute în fiecare an.

Dacă dorești sa studiezi în limba engleză sau să obții un loc de muncă în străinătate, susținerea acestui examen te va ajuta să-ți atingi obiectivul. Conform British Council, peste 9.000 de organizații din întreaga lume acceptă testul IELTS, printre care instituții academice, guvernamentale și angajatori. IELTS este singurul test de limba engleză acceptat pentru emigrare în toate țările vorbitoare de limba engleză.

Filtre curs

Tip curs: Cursuri de limba engleza