Timisoara

Cursuri online de limba germana

Curs online de limba germana

Detalii curs

Categorie
Cursuri educatie
Locatie
Centrul Cultural German
Modificat
acum 1 luna si 2 saptamani
Vizualizari
1017

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Fie că doriți să vă dedicați studiului de limba germană înainte sau după programul de lucru, fie că doriți să-l integrați în pauza de masă – cu oferta de cursuri online a Centrului Cultural German Timișoara puteți accesa foarte ușor prin intermediul calculatorului sala noastră virtuală de curs și să vă îmbunătățiți cunoștințele de limba germană sub îndrumarea cadrelor noastre didactice competente fie într-un curs individual sau într-un grup organizat.

Prin mediul de lucru plăcut și orientat către utilizator oferit de către platforma digitală a Centrului Culural German Timișoara participanții au posibilitatea de a dobândi cunoștințele de limba germană în mod sistematic și în concordanță cu nivelurile lingvistice definite în Cadrul Comun European de Referință. Calitatea predării este confirmată de statutul nostru de partener acreditat în domeniul cursurilor de limba germană şi centru de examinare al Goethe-Institut.

Condițiile de participare la cursul online sunt un calculator cu conexiune foarte rapidă la internet, dotat cu căști audio, microfon și cameră web precum și un cont de e-mail administrat în mod activ. În cazul cursurilor individuale data începerii cursului este posibilă oricând. La formarea unui curs într-un cadru organizat (maxim 6 participanți) data începerii cursului este stabilită de Centru. Durata unui curs este de cinci săptămâni și cuprinde trei întâlniri săptămânale à 90 de minute.

Oferta online a Centrului Cultural German Timișoara a fost elaborată în 2013 cu sprijinul Consulatului Republicii Federale Germania din Timișoara din fondurile Ministerului Afacerilor Externe Germania.

Filtre curs

Tip curs: Limba germana copii