Timisoara

Anunt Gold Curs Administrator de Condominii

Școala EUROTRAINING organizează cursul de manager condominiu care face parte din domeniul ocupațional administrație și management.

Cursuri de limba germana la Centrul Cultural German

Detalii curs

Categorie
Cursuri educatie
Locatie
Centrul Cultural German
Modificat
acum 8 ani si 9 luni
Vizualizari
3515

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Doriţi să învăţaţi limba germană sau să vă îmbunătăţiţi cunoştinţele deja dobândite? Doriţi să vă aventurați în cultura spaţiului geografic în care se vorbeşte limba germană?
Atunci Centrul Cultural German este soluţia ideală pentru dumneavoastră. Fiind partener acreditat în domeniul cursurilor de limba germană şi centru de examinare Goethe-Institut noi vă oferim cursul potrivit pentru fiecare dintre scopurile dumneavoastră de învăţare. În cursul standard, care se desfăşoară în perioada 12 octombrie – 18 decembrie 2015, şi are o durată de zece săptămâni vă oferim cursuri de învăţare a limbii germane pentru toate nivelurile de la A1 la C1.
Cursanţii noştri îşi dobândesc competenţele lingvistice prin intermediul unei game largi de proiecte educaţionale/didactice şi forme de discuţii variate care sunt create în jurul situaţiilor din viaţa cotidiană şi dezvoltă cele patru aptitudini precum exprimarea în scris şi cea orală şi înţelegerea unui text scris sau audiat.
Înscrierile se fac personal în perioada 28 septembrie – 9 octombrie 2015 între orele 12.00 – 18.00 la sediul Centrului Cultural German. Testările gratuite de plasare la nivel se fac exclusiv în intervalul 12.00 – 17.00.
Pe lângă oferta noastră de cursuri, toți cursanţii au posibilitatea să se înscrie gratuit la bibliotecă precum şi la Centrul de Studiu Individual şi la Biblioteca Pedagogică din cadrul CCG.

Anunt Diamant Atelier de Dezvoltare Personala by Claudia Nastacă

Dezvoltarea personala este necesara la copii pentru a se cunoaste pe ei, dar si pentru ai ajuta sa interactioneze mai bine cu cei din jurul lor. totodata ii ajuta si la integrarea in societate. Incercam ca prin atelierele propuse sa imbunatateasca deprinderile din ariile multiple ale dezvoltarii copiilor.