Timisoara

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro

Cursuri GRATUITE de dans sportiv

Detalii eveniment

Telefon
0721277562
Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1851

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 18 aprilie 2016 - Vineri 17 iunie 2016

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Școala de dans Mirtys Dance organizează în perioada 18 aprilie –17 iunie 2016 cursuri gratuite de dans sportiv pentru copii cu vârsta între 4 și 12 ani.

Organizatorii sunt Mirtys Staici și Decius Mirea, campioni balcanici ș­i vicecampioni ai României ­și Austriei, sunt licențiați ca ș­i antrenori ș­i arbitri. Printre proiectele inedite în care au fost

Implicați se numără ș­i Balul Vienez de la Timiș­oara (Ediția 1 ș­i 2), ai cărui coregrafi au fost. Ideea de a derula aceste cursuri gratuite le-a venit în mod natural celor doi frați – Mirtys și Decius. Pe de o parte, î­și doresc să ofere tinerilor o particică din talentul ș­i sufletul lor ș­i pe de altă parte, să îi ajute pe copii să îș­i descopere pasiunea pentru dans. Totul pentru a-ș­i realiza un vis mai presus de sine: de a promova dansul sportiv în Timiș­oara ș­i de a oferi ­șansa tuturor copiilor să facă paș­i de dans sportiv indiferent dacă au posibilități financiare sau nu. ”Dansul în general oferă un sentiment de încredere în sine ș­i ajută la dezvoltarea sănătoasă a oricărui individ. Prin dans, copiii învață să fie disciplinați, să se desfășoare într-un mediu structurat, să relaționeze cu alți copii” – au declarat Mirtys ­și Decius.

Succesul avut anul trecut la prima ediție, când s-au înscris aproximativ 120 de copii, i-a determinat pe organizatori să reia aceste cursuri gratuite.

Înscrierile la cursuri încep astăzi și se derulează până în data de 17 aprilie 2016, la numărul de telefon 0721277562 sau pe adresa de email: mirtysdance@yahoo.com. Notă: înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

Filtre eveniment

Tip: Dansuri

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com