Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul Liviu Rebreanu

Euroinstal Timisoara - Bulevardul Liviu Rebreanu
https://euro-instal.ro

Daruieste Bucuria Craciunului

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 2 ani si 4 luni
Vizualizari
1557

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 10 decembrie 2014 - Luni 22 decembrie 2014

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Adoptă o Scrisoare și dăruiește-le copiilor abandonați Bucuria Crăciunului
Vine Moș Crăciun în curând și cu toții ne-am făcut planuri și am transmis celor dragi ce ne-ar plăcea să găsim sub brad. Suntem norocoși să avem alături o familie, prieteni dragi pentru care e un prilej de bucurie darul pe care urmează să ni-l ofere.
Și copiii orfani, abandonați, își doresc să fie anul acesta pe lista lui Moș Crăciun. Cei care au avut posibilitatea chiar i-au scris Moșului să le aducă lucruri de care au nevoie și mai puțin pe care și le doresc. Așteptările lor pentru seara de Ajun sunt însă mai puțin ascultate pentru că nu au în jur la fel de multe persoane care se pot transforma în spiridușii Moșului.
Vă propunem să veniți alături de echipa Atu Advertising și să Adoptați Scrisoarea unui copil orfan. Puteți dărui un strop din Bucuria Crăciunului și împliniți un vis.
Am ales pentru început să colectăm donații și cadouri pentru cei 26 de copii de la Orfelinatul „Frații Onisim” din Timișoara, iar pe parcursul campaniei, până în 22 decembrie 2014, să promovăm și cazurile altor micuți nevoiași care îl așteaptă pe Moș Crăciun.
Puteți cumpăra dvs. cadoul dorit, puteți dona suma integrală necesară pentru un cadou (aprox. 100 de lei) sau doar o parte din bani. Detaliile despre modul în care vă puteți implica în campanie și scrisorile copiilor care îl au ca destinatar pe Moș Crăciun le găsiți pe site-ul Bucuriacraciunului.ro. Pe aceeași platformă online puteți urmări evoluția campaniei. De asemenea, noutăți și informații despre beneficiari veți primi și pe pagina de Facebook - Dăruiește Bucuria Crăciunului.
Avem împreună la dispoziție 12 zile în care putem să le oferim beneficiarilor campaniei o sărbătoare de Crăciun specială și mult așteptată.

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro