Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

"Das Deutschlandprojekt – orasul Leipzig“

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 4 ani si 4 luni
Vizualizari
1012

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 12 iunie 2015 - Sambata 13 iunie 2015

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

„Das Deutschlandprojekt – orașul Leipzig“: Concert cu ocazia aniversării a 4 ani Hostel Costel 12 - 13 iunie 2015 | La Căpițe (bd. Vasile Pârvan, nr. 9)Centrul Cultural German Timișoara, cu susținerea Primăriei Municipiului Timișoara, și-a propus ca în fiecare an să prezinte publicului timișorean un oraș din Germania, cu scopul de a descoperi diferite fațete ale vieții orașului respectiv, în special tendințele actuale în materie de cultură și artă. Astfel s-a născut proiectul „Das Deutschlandprojekt”, care a ajuns în 2015 la a doua ediție. Anul trecut publicul a avut ocazia să cunoască aspecte ale vieții culturale contemporane din orașul Karlsruhe, anul acesta e la rând orașul Leipzig.

Cu ocazia aniversării a patru ani Hostel Costel în 12 și 13 iunie 2015, „Das Deutschlandprojekt” aduce în Timișoara doi membri ai trupei germane Marbert Rocel, care îmbină electro-pop energetic cu beat-uri grele și influențe decente de jazz cu un spectacol impresionant de lumini. Trupa a fost înființată în 2002, în Erfurt, de către Marcel Aue (DJ Malik) și Robert Krause (Panthera Krause), iar cu timpul li s-au adăugat cântăreața Antje Seifarth (Spunk) și în 2010 Martin Kohlstedt. Astăzi locuiesc toți patru în Leipzig, într-o locuință închiriată în comun și au publicat între timp trei albume: Speed Emotions (2007), Catch A Bird (2009) și Small Hours (2012). La aniversarea de patru ani Hostel Costel îi vom putea asculta live La Căpițe pe Marcel Aue (DJ Malik) și Robert Krause (Panthera Krause).

„Marbert Rocel își petrec cel mai mult timp privind pe geam și fumând. Apoi fac muzică, apoi unul dintre ei pictează un pic, altul privește din nou pe geam, iar ceilalți fac muzică. Marbert Rocel sunt peste tot și în același timp niciunde, de îndată ce vrei să le prinzi sensul. Combină muzică antrenantă de dans cu melodii, melodii cu biscuiți și iarăși biscuiți cu muzică de dans. Marbert Rocel au fost în ultimii patru ani mult pe drumuri: au cântat în Germania, Olanda, Italia, Polonia, înăuntru, afară, pe acoperiș, în beci, în fața unui public mic, în fața unui public mare și chiar foarte mare. «Asta ne-a influențat enorm de mult muzica. De aceea facem acum și balade la 130 bpm (bătăi pe minut).»

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii