Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

De cate tipuri sunt mașinile de tuns gazonul?

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 9 luni si 2 saptamani
Apartine de
Seo 365
Vizualizari
701

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Să alegi cea mai bună mașină de tuns iarba cu siguranță nu este cea mai simplă sarcină, dar dacă vei ține cont de aceste informații, vei reuși să faci alegerea corectă iar ulterior vei economisi timp și energie când vei tunde gazonul, iar acesta va arăta impecabil. Așadar, dacă trebuie să cumperi o mașină de tuns gazon, este recomandat să cunoști în primul rând toate tipurile de mașini care se pot folosi în acest scop, iar apoi șansele de a face alegerea cea mai bună sunt foarte mari.

Tipuri de mașini de tuns gazonul


Există patru tipuri de mașini destinate tunderii gazonului, iar acestea sunt mașini cu cilindru (pot fi manuale, electrice sau pe benzină), iar lamele lor se rotesc vertical retezând iarba precum o foarfecă. Acestea sunt potrivite pentru suprafețele drepte, și vor tăia gazonul foarte scurt.

Există mașini de tuns iarba rotative, ale căror lame se rotesc în jurul unui ax, și care taie iarba precum o coasă. Aceste mașini pot fi utilizate și pe terenurile cu denivelări pentru că sunt foarte versatile, și pot fi pe benzină, manuale sau electrice.

Trimmerele și motocoasele reprezintă a treia categorie, și sunt ideale pentru a tunde suprafețele mici de gazon și pentru a face retușuri. Acestea însă necesită depunerea unui efort mai mare din partea utilizatorului.

Tractorașele de tuns iarba reprezintă alegerea cea mai bună pentru suprafețele mari. Sunt practice, rapide și comode, astfel că trebuie doar să pornești tractorașul, și să te plimbi prin grădină conducându-l, iar acesta va tăia iarba. De regula, un asemenea tractoraș este pe benzină.

Mașinile de tuns iarba se pot clasifica și în funcție de tipul alimentării, iar aici trebuie menționat faptul că există mașini manuale, iar în cazul acestora, lamele sunt acționate prin împingerea utilajului. Pe suprafețe mici, acestea reprezintă o alegere bună. Și din punct de vedere financiar, sunt o alegere bună, pentru că sunt cele mai ieftine de pe piață.

Mașinile electrice de tuns gazonul reprezintă a doua categorie, și trebuie să fie conectate la o priză pentru a funcționa. Dacă nu ai la îndemână o priză, poți folosi prelungitorul pentru a-ți desfășură activitatea de tundere a gazonului.

Există și mașini de tuns iarba cu acumulatori, care însă permit o mai mare libertate de mișcare. Trebuie să te asiguri însă că acumulatorii sunt complet încărcați când te apuci de tunderea gazonului, pentru a nu fi nevoie să te oprești din treabă.

Nu în ultimul rând, există mașinile de tuns gazonul pe benzină, care reprezintă alegerea perfectă pentru suprafețele mari, și care nu necesită nici acumulatori și nici prelungitor. Acestea permit o mai mare libertate de mișcare.

Articol redactat de SEO365.ro

Anunt Diamant Euroinstal - Calea Aradului

Euroinstal Timisoara - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro